So Long Desire - Nelson Can - Musik - Like A Can Of Beans Records - 0761847389825 - 31. januar 2020

So Long Desire

Nelson Can

Pris
kr. 143,96
Forventes klar til forsendelse 7. - 11. okt.

Vores kunder siger:


So Long Desire

"For at lave dette album, var vi nødt til at ofre det. Vi måtte simpelthen opgive det og lade det hele falde fra hinanden før vi forstod, hvordan det skulle gøres," sådan udtaler forsanger Selina Gin sig om processen, der har udmøntet sig i Nelson Cans nye album So Long Desire - det første album fra trioen i seks år. Et album, som - måske fordi det er blevet til under nøje 'kill your darlings'-principper - er trioens mest alsidige og helstøbte plade til dato.

Selvom udtrykket fortsat er forankret i Nelson Cans unikke dogme-minimalisme med bas, trommer og vokal, ekspanderes lydbilledet, så nysgerrigheden pirres og man fordyber sig.

Diversiteten og spændvidden er bred og resultatet intet mindre end blændende, når Nelson Can afsøger nyt sonisk terræn med inspiration fra såvel St. Vincent, Lana del Rey og The Knife, som The Kills, Depeche Mode og Siouxsie and the Banshees.

So Long Desire er en milepæl i karrieren og et foreløbigt klimaks for Nelson Can. Et album, som både signalerer et før og et efter. Gennem prøvelserne, stædigheden, og kærligheden til hinanden stråler talentet mere kraftfuldt og funklende end nogensinde.

Båndet mellem Selina, Signe og Maria er lige så stærkt og unikt som deres musikalske vision.


MINTGRØN VINYL

Medie Musik     VINYL     LP   (LP VINYL)
Udgivet 31. januar 2020
EAN/UPC 0761847389825
Udgiver Like A Can Of Beans Records LACOBR024
Mål 300 g   (Estimeret vægt)

Vis alle

Mere med Nelson Can

Hvis du kan lide Nelson Can, så måske...

Vis alle

Flere tilbud: Nelson Can

Vis alle

Flere tilbud: Signerede titler nu udsolgt

Vis alle

Flere tilbud: Test Dansk Musik