Tritonus Nights - Candlemass - Musik - Peaceville - 0801056803115 - 31. maj 2024
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Tritonus Nights Limited Deluxe Box Set edition

Candlemass

Pris
DKK 599,95

Begrænset til 1 stk. per kunde

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 4. - 9. jul.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Tritonus Nights Limited Deluxe Box Set edition

Deluxe 3LP bokssæt med tryllebindende opførelser af albummene 'Epicus Doomicus Metallicus' & 'Nightfall' fra Södra Teatern, Sverige. Præsenteret på farvet vinyl i begrænset oplag.

Candlemass nærmer sig hurtigt en ny milepæl med fire årtiers eksistens, og dette særlige tredobbelte vinylsæt, 'Tritonus Nights', indeholder fantastiske nylige opførelser af både 'Epicus...' & 'Nightfall'-albummene i deres helhed, som fandt sted på det anerkendte Södra Teatern i Stockholm, Sverige, i november 2021, hvor dobbelt-aftenen var en passende platform til at fejre 35-årsdagen for begge ikoniske titler.

Med et line-up bestående af Lars Johansson, Mappe Björkman, Leif Edling, Janne Lindh og Johan Längquist betager Candlemass et tryllebundet publikum med liveversioner af adskillige klassiske doom-numre som 'Solitude', 'Demon's Gate', 'The Well Of Souls' og 'Bewitched', og som ekstra bonus er nummeret 'Battlecry' fra før 'Epicus...' inkluderet som en sjælden live-godbid. Med professionelt indspillet og mixet lyd og med masteringarbejde udført af Patrick Engel hos Temple of Disharmony viser 'Tritonus Nights' Candlemass, når de er bedst.

Candlemass blev dannet af bassist og sangskriver Leif Edling i Stockholm, Sverige, i midten af 80'erne. Med inspiration fra bands som de britiske heavy metal-pionerer Black Sabbath blev Candlemass hurtigt etableret for deres episke form for atmosfærisk doom metal, med ubestridte genreklassikere som 1986's debutalbum 'Epicus Doomicus Metallicus' og 1987's opfølgende opus, 'Nightfall', der efterfølgende har inspireret generationer af genrens metalhelte.

'Tritonus Nights' præsenteres på 3 x farvet vinyl i begrænset oplag - pakket i en slipcase inkl. ekstra booklet. Side D af den dobbelte 'Nightfall'-vinyl indeholder er etched med et flot design i tråd med Candlemass' visuelle udtryk.

Medie Musik     VINYL     LP   (Vinyl)
Antal plader 3
Udgivet 31. maj 2024
EAN/UPC 0801056803115
Udgiver Peaceville
Genre Metal
Mål 313 × 318 × 19 mm   ·   1 kg
Antal tracks 14

Vis alle

Mere med Candlemass

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Vinyl - Nye LP'er og kommende vinyludgivelser

Vis alle

Flere tilbud: Metal og hard rock på vinyl

Vis alle

Flere tilbud: Bedstsælgende vinyl

Vis alle

Flere tilbud: KSCOPE, Peaceville m.fl.

Vis alle

Flere tilbud: Udgivelser fra Kscope, Peaceville m.fl.

Vis alle

Flere tilbud: Mest populære - Vinyl & LP'er

Se alt med Candlemass ( f.eks. CD , LP , T-shirt , MERCH og DVD )