Arcana Rising - Coffin Storm - Musik - Peaceville - 0801056811318 - 29. marts 2024
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Arcana Rising

Coffin Storm

Pris
DKK 229,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 30. apr. - 3. maj.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Findes også som:

Arcana Rising

Norske Coffin Storm er et nyt band bestående af en trio af Kolbotn-veteraner, hvor Apollyon (Aura Noir/Lamented Souls) & Bestial Tormentor (Infernö/Lamented Souls) suppleres af Darkthrones Fenriz på vokal. Og så manifesterer de første frugter af deres arbejde sig i form af debutalbummet 'Arcana Rising', med en gedigen sammenblanding af klassisk heavy metal, langsom thrash og doom. Resultatet er en strøm af medrivende, gennemført titanisk riffing, der styres af Fenriz' umiskendelige vokale evner, som vi kender fra hans eget Isengard-projekt og flere Darkthrone-udgivelser, med vokalinspiration fra bands som Agent Steel.

'Arcana Rising' indeholder seks vidtstrakte metalliske epos, der dækker den 45 minutter lange spilletid og blev indspillet i en række forskellige studier i bandets hjemland Norge, hvor arbejdet oprindeligt begyndte tilbage i 2021. Produktionen blev overvåget af Apollyon selv, og 'Arcana Rising' kanaliserer og indkapsler virkelig 80'ernes ånd med inspiration fra sådanne mestre i metal som Candlemass, Pentagram, Metallica og tidlig Kreator, med musikalske nik til tidlig Paradise Lost & Cathedral fra den mere ekstreme side af doom-spektret, samt DNA-spor fra Apollyon & Bestial Tormentors eget tidligere arbejde sammen med deres kult-doom-act Lamented Souls.

Masteringarbejdet blev udført af Jack Control hos Enormous Door (Darkthrone), og coveret er lavet af den polske kunstner Maciej Kamuda.

Medie Musik     VINYL     LP   (Vinyl)
Antal plader 1
Udgivet 29. marts 2024
EAN/UPC 0801056811318
Udgiver Peaceville
Genre Metal     Heavy Metal
Mål 308 × 314 × 3 mm   ·   225 g

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Metal og hard rock på vinyl

Vis alle

Flere tilbud: Vinyl - Nye LP'er og kommende vinyludgivelser

Vis alle

Flere tilbud: Coffin Storm | Arcana Rising

Vis alle

Flere tilbud: Bedstsælgende vinyl

Se alt med Coffin Storm ( f.eks. LP og CD )