My First Ballet Collection - Various Artists - Musik - OPUS ARTE - 0809478010197 - 3. november 2009

My First Ballet Collection

kr. 169,95
Forventes klar til forsendelse 7. - 10. feb.

Vores kunder siger:

My First Ballet Collection

This release aimed at younger viewers compiles some of the most beautiful and climactic scenes from many popular ballets, like SWAN LAKE, THE NUTCRACKER, and LA FILLE MAL GARDEE to give kids an early start on appreciating the classics.


Medie Musik     MDVD   (Musik-DVD)
Udgivet 3. november 2009
EAN/UPC 0809478010197
Udgiver OPUS ARTE OA1019
Genre Classical
Mål 99 g
Spilletid 01:32:00
Lydformat Dolby Digital 2.0 Dolby Digital 5.1 DTS 5.1
Billedformat 16:9

Vis alle

Flere tilbud: Musik-DVD'er og Blu-rays: Priser fra 29,95 DKK