Orgy Of The Damned - Slash - Musik - Gibso - 0840381600082 - 17. maj 2024
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Orgy Of The Damned

Slash

Pris
DKK 229,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 3. - 8. jul.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Findes også som:

Orgy Of The Damned

Et godt cover-nummer tager noget gammelt og gør det nyt igen. Det er filosofien bag dette album, "Orgy of the Damned", en samling af 12 dynamiske sange, der rusker op i og revitaliserer bluesklassikere med en nedbarberet, instinktiv tilgang.

På albummet har Slash genforenet sig med to af sine tidligere Blues Ball-bandkammerater, bassisten Johnny Griparic og keyboardspilleren Teddy Andreadis, og fik trommeslager Michael Jerome og sanger/guitarist Tash Neal med også. Alt blev spillet live i lokalet med vægt på improvisation. Den tilgang resulterede i dynamiske, energiske sange, der føles umiddelbare, rå og tydeligt velkendte.

I de efterfølgende måneder rekrutterede og indspillede Slash albummets forskellige gæstevokalister. En helt utrolig stjerneparade som omfatter Gary Clark Jr, Billy F. Gibbons, Chris Stapleton, Dorothy, Iggy Pop, Paul Rodgers, Demi Lovato, Brian Johnson, Tash Neal, Chris Robinson og Beth Hart. Et andet sted på albummet har Steven Tyler fra Aerosmith en mundharmonika-cameo på albummets singleforløber, et larmende, frydefuldt uhæmmet take på Howlin' Wolfs 1964-standard "Killing Floor".

"Orgy of the Damned" fremviser et mindre kendt aspekt af Slashs musikalske evner. Han har altid omfavnet en bred vifte af stilarter og genrer, men albummet giver et indblik i hans tidlige inspirationer og vedvarende besættelser. I stedet for at indspille med sin signaturstabel af forstærkere, holdt han tingene basale med en lille combo-forstærker og et par gamle guitarer og udnyttede muligheden for at udforske en unik side af sit guitarspil.

Medie Musik     VINYL     LP   (Vinyl)
Antal plader 2
Udgivet 17. maj 2024
EAN/UPC 0840381600082
Udgiver Gibso
Genre Rock
Mål 313 × 317 × 10 mm   ·   500 g

Vis alle

Mere med Slash

Andre har også købt

Andet i samme serie

Vis alle

Flere tilbud: Slash | Orgy of the Damned

Vis alle

Flere tilbud: Bedstsælgende vinyl

Vis alle

Flere tilbud: Mest populære - Vinyl & LP'er

Vis alle

Flere tilbud: Årets Julegaveideer | Vinyl

Se alt med Slash ( f.eks. CD , T-shirt , LP , Hoodie og DVD )