Stor Langsom Stjerne - Sort Sol - Musik - Sony Music - 0889854252120 - 19. maj 2017
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Stor Langsom Stjerne

Sort Sol

Pris
DKK 129,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 26. - 28. jun.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Stor Langsom Stjerne

Med det klare, tålmodige og mørke udspil Stor langsom stjerne slutter stilheden for et af Danmarks mest ikoniske bands. Albummet er resultatet af et kunstnerisk nybrud og rummer samarbejder med en stribe velrenommerede navne.

Gennem 40 år har Sort Sol haft en umættelig kunstnerisk appetit. Og derfor lyder deres kommende album Stor Langsom Stjerne – der udkommer 19. maj – som intet andet i deres omfattende karriere. Bandet ramte en kreativ åre, da de sammen med Sunn O)))'s producer, Randall Dunn, forløste visionen til et over 10 minutters langt værk om ubåden Kursks tragiske forlis. Derefter tog tingene virkelig fart både med at skrive og indspille nyt album. I processen inddrog talrige kreative kræfter – såsom den Oscar-nominerede islandske komponist Jóhann Jóhannsson, slideguitaristen Maggie Bjørklund og sangerinderne Lydmor og Chelsea Wolfe.

"Vi satte et hold, som ikke tog hensyn til vores fortid. Som ikke spekulerede på radiostationer. Som var frygtløse og turde lade musikken stå for sig selv. Det er et album, som ikke frygter at være mørkt, langsomt og klart", siger Lars Top-Galia.

Sort Sol består i dag af Steen Jørgensen, Lars Top-Galia og Tomas Ortved.

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Antal discs 1
Udgivet 19. maj 2017
EAN/UPC 0889854252120
Udgiver Sony Music
Mål 12 × 14 × 1 mm   ·   100 g

Andre har også købt

Se alt med Sort Sol ( f.eks. CD og LP )