Road - Alice Cooper - Musik - EARMUSIC - 4029759176992 - 25. august 2023
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Road

Alice Cooper

Road

I løbet af 2022 arbejdede Alice tæt sammen med medlemmerne af sit turnéband og sin mangeårige producer Bob Ezrin for at sammensætte det, der skulle blive hans helt nye studiealbum Road.

Man kan fornemme den energi og lethed, som bandet bringer til hvert riff, og mærke historien bag det, der har inspireret dem. Albummet samler alle trådene og kanaliserer ånden fra old school Alice Cooper med øjeblikkelig genkendelighed og masser af gåpåmod. Det er alt, hvad man kunne håbe på fra ham - og mere til. Og denne gang er hans trofaste bandkammerater gennem mange år - Ryan Roxie [guitar], Chuck Garric [bas], Tommy Henrikson [guitar], Glen Sobel [trommer] og Nita Strauss [guitar] - med på vognen.


Med en strålende karriere, der strækker sig over mere end 50 år, har Alice Cooper cementeret sin status som en af de største nulevende legender inden for hard rock. Som medlem af Rock & Roll Hall Of Fame er hans bidrag til genren umådelige. Fra hymner som "School's Out" og "Poison" til den uforglemmelige "No More Mr. Nice Guy" har Alice skabt varige klassikere, der vil give genlyd i årtier fremover.

Alice Coopers nærvær og teatralske attitude på scenen har betaget publikum på tværs af kontinenter. Hans liveoptrædener har efterladt stadioner, arenaer og amfiteatre i ærefrygt - altid med lyst til mere. Han er kendt for sit makabre billedsprog, sin karakteristiske raspende vokal og sine provokerende shows, som alt sammen har gjort ham til en ikonisk figur inden for hard rock og heavy metal. Utallige musikere er blevet inspireret af hans mørkt humoristiske tekster og banebrydende ånd.

Medie Musik     CD/Blu-ray   (CD og Blu-ray)
Antal enheder 1
Udgivet 25. august 2023
EAN/UPC 4029759176992
Udgiver EARMUSIC 0217699EMU
Genre Metal     Hard Rock
Mål 10 × 125 × 145 mm   ·   120 g

Vis alle

Mere med Alice Cooper

Andre har også købt

Andet i samme serie

Vis alle

Flere tilbud: Alice Cooper | Road

Vis alle

Flere tilbud: Metal og Hard Rock på CD

Se alt med Alice Cooper ( f.eks. CD , T-shirt , LP , TØJ og DVD )