Átta - Sigur Ros - Musik - Warner Music - 4050538919042 - 1. september 2023
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Átta Limited Indie Yellow Vinyl edition

Sigur Ros

Pris
DKK 249,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 18. - 21. dec.
Julegaver kan byttes frem til 31. januar
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Findes også som:

Átta Limited Indie Yellow Vinyl edition

Sigur Rós drager endnu engang lytterne ind i en karakteristisk stemningsmættet verden med deres nye surprisealbum ÁTTA, der blev udgivet digitalt den 16. juni 2023 og følger på fysiske formater til september 2023. Efter en årrække med andre musikprojekter præsenterer bandet deres første regulære studiealbum i 10 år, deres mest intime og følelsesmæssigt direkte værk til dato.

I en verden fyldt med støj og distraktioner formår Sigur Rós at skære igennem og fange publikum på deres helt egen måde. ÁTTA afspejler bandets nye dynamik og drivkraft, som opstår gennem det genforenede lineup. Multiinstrumentalisten Kjartan Sveinsson vender tilbage til folden - efter at have forladt bandet i 2012 - og slutter sig til frontmand Jónsi og bassist Georg Holm.

Albummet ÁTTA er blevet indspillet på forskellige kontinenter - i Sigur Rós' eget Sundlaugin-studie på Island, det ikoniske Abbey Road i Storbritannien og en række studier i USA. Det orkestrale element spiller en markant rolle på albummet og bygger videre på den musikalske tradition, der har gjort Sigur Rós til et af nyere tids mest ambitiøse og anerkendte bands. Samtidig signalerer det en spændende og ekspansiv mulighed for bandets fremtid. London Contemporary Orchestra - dirigeret af Robert Ames - har medvirket på ÁTTA sammen med messingblæsere fra Sigur Rós' langvarige islandske samarbejdspartnere, Brassgat í bala. Albummet er mixet og co-produceret af den erfarne samarbejdspartner Paul Corley i tæt samarbejde med bandet selv.

Medie Musik     VINYL     LP   (Vinyl) × 2
Udgivet 1. september 2023
EAN/UPC 4050538919042
Udgiver Warner Music
Genre Classical
Mål 500 g

Vis alle

Mere med Sigur Ros

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Sigur Rós | ÁTTA

Vis alle

Flere tilbud: Klassisk Vinyl

Vis alle

Flere tilbud: Albums på farvet vinyl

Vis alle

Flere tilbud: Bedstsælgende vinyl

Vis alle

Flere tilbud: _Test_Lager udtræk

Se alt med Sigur Ros ( f.eks. CD , LP , 12" , DVD og VINYL )