Magisk Realisme (Lilla vinyl) - Uffe Lorenzen - Musik - Bad Afro - 4059251407096 - 11. september 2020
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Magisk Realisme (Lilla vinyl) Purple edition

Uffe Lorenzen

Pris
DKK 199,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 26. - 28. jun.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Magisk Realisme (Lilla vinyl) Purple edition

Uffe Lorenzen er frontmand i Baby Woodrose og Spids Nøgenhat, men i de sidste par år har han indspillet plader og spillet koncerter i eget navn og sunget på dansk. Hans nye album hedder Magisk Realisme, og udkommer 11. september på Bad Afro Records.

Magisk Realisme er Uffe Lorenzens tredje soloalbum på 4 år (Galmandsværk 2017 / Triprapport 2019) og i modsætning til de to første, der var mest akustisk baserede og havde den 12-strengede guitar i centrum, så er den nye plade et ROCKalbum. Lorenzen har savnet den side af sin sangskrivning, og en hel del af de nye sange lyder lidt som Baby Woodrose på dansk. Andre sange har den tilbagelænede psykedeliske atmosfære fra de dobbelte DMA-vindere i Spids Nøgenhat. Det gælder ikke mindst coverversionen af Tornerose, der oprindeligt blev indspillet af Trille i 1973. Uffe Lorenzen spiller alle instrumenter på albummet selv på nær en enkeltstående pedal steel guitar på singlen Caminoen.

De 10 sange på Magisk Realisme er skrevet i en periode, hvor Lorenzen ikke havde noget fast sted at bo. Med hjælp fra gode venner boede han ni forskellige steder på kort tid i sommeren 2019. Sangene er derfor skrevet i forskellige lejligheder og med forskellige vinkler på København fra Nørrebro til Amager og Østerbro. Meget af den rodløshed der kommer af en sådan situation, er fanget på Magisk Realisme, der også handler om at leve i en storby med mange mennesker og alligevel føle sig ensom og en smule fortabt.

Medie Musik     VINYL     LP   (Vinyl)
Antal plader 1
Udgivet 11. september 2020
EAN/UPC 4059251407096
Udgiver Bad Afro AFROLP058
Mål 31 × 315 × 31 mm   ·   300 g

Vis alle

Mere med Uffe Lorenzen

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Test Dansk Musik

Vis alle

Flere tilbud: Albums på farvet vinyl

Se alt med Uffe Lorenzen ( f.eks. LP , CD og 7" )