Honeyburst - Tim Christensen - Musik - PLG Denmark - 5054197605932 - 13. oktober 2023
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Honeyburst Signed 20th Anniversary edition

Tim Christensen

Pris
DKK 289,95

Begrænset til 2 stk. per kunde

Forventes klar til forsendelse 13. okt.

Honeyburst Signed 20th Anniversary edition

SIGNERET UDGAVE - BEGRÆNSET ANTAL

Tim Christensens album Honeyburst fylder 20 år i 2023. Som fejring af jubilæet genudgives denne danske nyklassiker i remasteret udgave, inkl. 5 bonusnumre!


Tim Christensens album Honeyburst fra 2003 indbragte adskillige store priser, solgte til firedobbeltplatin og leverede hele 5 gedigne radiohits især "Whispering At The Top Of My Lungs" samt landeplagen Right Next To The Right One".

Så det er intet mindre end genkomsten af en musikalsk milepæl, når den danske musiker og sangskriver genudsender en frisk, ny remasteret udgave af Honeyburst-albummet, både som streaming og på vinyl. Ovenikøbet med fem bonusnumre, hvoraf fire aldrig tidligere har været udsendt.

Herudover drager Tim med band på 20-års jubilæum. Den eksklusive Honeyburst 20th Anniversary Tour starter 26. oktober 2023. Det er første gang i over 10 år, at Dizzy Mizz Lizzy frontfiguren drager ud på band-turné i eget navn og genbesøger sit mest populære album.

"Honeyburst er både min mest populære udgivelse, og min egen personlige favorit, så albummets 20-årsjubilæum er for mig en smuk anledning til at genbesøge det sammen med et publikum og samtidig lægge ny energi og dedikation i min solokarriere" fortæller Tim Christensen og fortsætter:

"Honeyburst-optagelserne tog over 8 måneder, og der blev eksperimenteret meget undervejs. Masser af sange blev prøvet af, 12 af dem nåede hele vejen. En masse andre gjorde ikke. Med 20 års afstand har jeg lyttet en masse af de gamle sessions igennem og valgt de 5 frasorterede sange, jeg synes bedst om. Fireglow blev oprindeligt brugt som et bonus-track på den japanske version af albummet, de 4 andre har aldrig før været officielt udsendt. Sandra er en trommeløs-ballade, hvor Hand To Mouth er med fuld instrumentering, alt sammen spillet af mig selv. Sådan var det med flere af numrene fra albummet. Det gælder også Simply Hate, som er en vred og energisk rocker i bedste Why Dont We Do It In The Road-stil. Til sidst er instrumental-nummeret, som ganske simpelt hen hedder: Honeyburst. Titel-nummeret som aldrig var. Her er det Olaf Olsen på trommer og Nicolai Munch-Hansen fra samme session, som også fangede Jump The Gun og Whispering At The Top Of My Lungs".

Medie Musik     VINYL     LP   (Vinyl) × 2
Udkommer 13. oktober 2023
EAN/UPC 5054197605932
Udgiver PLG Denmark
Genre Rock
Mål 10 × 315 × 315 mm   ·   500 g

Vis alle

Mere med Tim Christensen

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Signerede titler

Vis alle

Flere tilbud: Bedstsælgende vinyl

Vis alle

Flere tilbud: Vinyl - Nye LP'er og kommende vinyludgivelser

Vis alle

Flere tilbud: Mest populære - Vinyl & LP'er

Se alt med Tim Christensen ( f.eks. CD , LP , CD/DVD , DVD/CD og DVD )