The Dark Side of the Moon - Pink Floyd - Musik - CAPITOL - 5099902987613 - 4. november 2016
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

The Dark Side of the Moon Remastered edition

Pink Floyd

The Dark Side of the Moon Remastered edition

LP-udgave af et af verdens bedste album

The Dark Side Of The Moon anses for at være et af musikhistorien bedste album, og albummet var også en øjeblikkelig kommerciel succes. Det lå på Billboard 200-listen i hele 937 uger, hvilket gør det til et af de længst sælgende albums i historien. Succesen banede vejen for Pink Floyd til at blive et af de mest ikoniske og indflydelsesrige bands i musikhistorien.

Musikalsk set er "The Dark Side of the Moon" et mesterværk, der blander forskellige genrer, herunder rock, jazz og blues, i en sammenhængende og innovativ lyd. Albummet er også kendt for sin innovative brug af lydeffekter og studieteknikker, som skubbede til grænserne for, hvad der var muligt inden for indspilning og produktion.

The Dark Side of the Moon var desuden en kulturel hjørnesten, da det udkom i 1973 i en periode med sociale og politiske omvæltninger. Albummets temaer om fremmedgørelse og desillusionering talte til en generation af unge mennesker, der satte spørgsmålstegn ved status quo og søgte efter mening i deres liv.

Pink Floyds The Dark Side of the Moon er i sandhed et skelsættende album, som stadig bliver hyldet og analyseret i dag. Dets indflydelse på musikverdenen, kulturlivet og samfundet er uomtvistelig - et tidløst mesterværk, der fortsat vil inspirere og påvirke kommende generationer.

Medie Musik     VINYL     LP   (Vinyl)
Antal plader 1
Udgivet 4. november 2016
EAN/UPC 5099902987613
Udgiver CAPITOL 509990298761
Genre Rock
Mål 313 × 313 × 5 mm   ·   478 g

Vis alle

Mere med Pink Floyd

Andre har også købt

Andet i samme serie

Se alt med Pink Floyd ( f.eks. T-shirt , CD , TØJ , LP og MERCH )