A Winter Tale - Clara Vuust - Musik - STV - 5705633301764 - 1. december 2015
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

A Winter Tale

Clara Vuust

Pris
DKK 139,95
Forventes klar til forsendelse 5. - 11. okt.

A Winter Tale

Jazzsangerinden Clara Vuust debuterede med den anmelderroste Here's to Love i 2013 på Storyville Records. På sit andet udspil A Winter Tale, der udkommer 1. december, går hun helt tilbage til sit musikalske ophav med en indspilning af en række danske (og enkelte udenlandske) vintersange og salmer.

De stemningsfulde tekster og gamle melodier får nyt liv i arrangementer af den italienske jazzpianist og arrangør Francesco Calì. Melankolien og længslen er i højsædet. De lange, mørke dage viger pladsen for håbet om lysere tider i sangene, der spænder fra blandt andet "Det Er Hvidt Herude" og "Der Er Ingenting I Verden Så Stille Som Sne" til den engelske julesang "In the Bleak Midwinter".

Om repertoiret fortæller Clara Vuust: "Der findes næsten ikke noget smukkere for mig end de danske vintersange og -salmer. Jeg er vokset op med at synge de sange, og de ligger dybt i mig. Mit ønske er at føre sangene op til i dag med et moderne tonesprog, der gør dem vedkommende og nutidige, men samtidig bæres af de samme følelser og intentioner, som de blev skabt med for mange år siden. Vinteren har altid været en tid til eftertanke og ro, og den samme eftertanke søger jeg i musikken"

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Udgivet 1. december 2015
EAN/UPC 5705633301764
Udgiver STV
Genre Jazz
Mål 124 g   (Estimeret vægt)

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Jazz album - selected

Se alt med Clara Vuust ( f.eks. CD )