In The Elephant House - Kristine Hoelgaard - Musik - Honeybank Records - 5706274010039 - 13. september 2019
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

In The Elephant House

Kristine Hoelgaard

Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

In The Elephant House

På Kristine Hoelgaard debutplade ’In the elephant house’ inviteres der ind i et livsglad folk-pop univers, der vidner om mange års erfaring som sangskriver og menneske. Debutpladen befinder sig i et krydsfelt af genrer: De elektroniske stemningsflade blandes med håndspillede akustiske instrumenter og skaber et trygt musikalsk rum fuld af efterårsfarver.

Kristine's charmerende, varme og ærlige vokal vidner om en ungdom med reflektion og kærlighed. Den nuværende voksne kvinde høres i teksternes forundring over hverdagen, taknemmeligheden for livet og nærværet i en verden fyldt af savn efter ro. Det små musikalske og tekstlige penselstrøg, der tager udgangspunkt i det jordnære liv, de flyvske tanker og de mennesker, der betyder noget helt specielt.

Kristine har skrevet sange siden sin tidlige ungdom, og det har været et vigtigt redskab til at forstå livets små og store begivenheder. Mange af sangene har levet deres liv på de små intime scener i Danmark, Tyskland, England, USA og Holland, og nu er Kristine parat til at vise dem hele den store verden. Musikken er inspireret af den traditionelle sangskrivertradition og de gode gedigenørehængende popmelodier.

Medie Musik     VINYL     LP   (Vinyl)
Antal plader 1
Udgivet 13. september 2019
EAN/UPC 5706274010039
Udgiver Honeybank Records
Mål 150 g

Andre har også købt