Phonetics - Asger Techau - Musik - ArtPeople - 5707435606405 - 15. april 2016
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Phonetics 1. udgave

Asger Techau

Pris
DKK 169,95
Forventes klar til forsendelse 13. - 16. jun.

Findes også som:

Phonetics 1. udgave

De fleste kender Asger Techau som trommeslager i Kashmir. Nu har han taget skridtet fra trommesættet frem til scenekanten som solist med et stemningsmættet og kompositionsmæssigt personligt album produceret af amerikaneren Mario McNulty, der har arbejdet med bl.a. David Bowie og Kashmir. Albummet er indspillet med et solidt hold musikere som Asger også har med sig live.

Første single er det vitale, langsomt opbyggende åbningsnummer Breathe som på tekstsiden er noget så simpelt og livsbekræftende som en kærlighedserklæring:

Sangen beskriver den fredfyldte følelse, kærligheden til et andet menneske kan medføre, følelsen af at man bliver et bedre menneske og kan løfte sig op over sit liv og trække vejret frit og dybt. Men sangen rummer også den skrøbelighed, kærligheden altid indebærer - nemlig frygten for at det hele ophører, at man mister fodfæstet og hele sit livsfundament , forklarer Asger Techau.

Med sin enkle og solide instrumentering, de smukke og til tider grandiose melodilinjer og temaer trækker Phonetics tråde til et væld af musikalske forbilleder som Ryan Adams, Beck og Elliott Smith, mens det samtidig ligger i naturlig forlængelse af hans virke i Kashmir.

Medie Musik     VINYL     LP   (Vinyl)
Udgivet 15. april 2016
EAN/UPC 5707435606405
Udgiver ArtPeople APLP60640
Genre Musik, Cd
Antal sider 1
Mål 141 × 126 × 6 mm   ·   300 g   (Estimeret vægt)

Vis alle

Mere med Asger Techau

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Signerede titler nu udsolgt

Vis alle

Flere tilbud: Asger Techau - Phonetics

Se alt med Asger Techau ( f.eks. CD og LP )