Variation - Kaare Norge - Musik -  - 5710261062826 - 14. september 2018

Variation

Kaare Norge

Pris
kr. 139,95
Forventes klar til forsendelse 30. mar. - 3. apr.

Variation

Den klassiske guitarist er tilbage med endnu et velspillet album, hvor han spænder en bue fra Brasiliansk og spansk musik henover musik af klassiske komponister som bla. W.A.Mozart, J.S.Bach, M.Preatorius, Daniel Fortea og ender i den nordiske tone med musik af Evert Taube, Kaare Norge og Bent Fabricius-Bjerre. Ialt 14 numre.

Særligt ét af numrene fra Bent Fabricius-Bjerre, albummets sidste skæring, er helt unikt. "Farvel (Farewell)" er nemlig skrevet specielt til Kaare Norge. Tilblivelsen af nummeret kan spores tilbage til deres engagement som ambassadører i osteoporoseforeningen. Her blev kimen til et samarbejde lagt, idet Kaare Norge spurgte Fabricius-Bjerre om lov til at fortolke klassikeren "Alleycat", til hvilket Bent sagde: "Det behøver du slet ikke spørge om, det vil jeg glæde mig til".

Efterfølgende skrev de to sammen og Fabricius-Bjerre opfordrede Kaare Norge til at fortolke flere numre mod at Fabricius-Bjerre til gengæld skrev et nummer specifikt til Kaare Norge. Og hvem kan sige nej til det?

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Udgivet 14. september 2018
EAN/UPC 5710261062826
Mål 124 g   (Estimeret vægt)

Vis alle

Mere med Kaare Norge

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Signerede titler nu udsolgt

Vis alle

Flere tilbud: Kaare Norge - Amoroso