The Final Tour - Live In Concert - Vikingarna - Musik -  - 5712192004005 - 7. november 2022

The Final Tour - Live In Concert

Vikingarna

Pris
kr. 139,95
Forventes klar til forsendelse 12. - 14. dec.

Vores kunder siger:


The Final Tour - Live In Concert

Smukt farvel fra det legendariske svenske danseband - med Christer Sjögren i front!

I 1958 SÅ ET NYT BAND dagens lys i Karlstad i Svenske Värmland. I starten var det nutidens pigtrådsmusik der var på repertoiret, men det ændrede sig efter få år til mere traditionel nordisk danse-musik. Så tog det fart og bandet blev lynhurtigt et af de mest populære og bedst sælgende bands i Sverige. I slutningen af 70erne indtog Vikingarna også Norge og Finland samt derefter Danmark og Tyskland. Vikingarna er Nordens bedste sælgende band med mere end 11. millioner solgte LP/CDer. En imponerende rekord. Med over 52 studiealbum igennem årene har Vikingarna selv overgået ABBA i salg over hele Norden.

Men en æra er slut. Netop nu er Vikingarna - med Christer Sjögren i forgrunden - på vej rundt i hele Norden for at sige farvel til deres store publikum på The Final Tour. Bandet har optaget hele koncerten i "Cirkus" i Stockholm og udsendes nu på et helt nyt fantastisk dobbeltalbum. Alle bandets største og legendariske hits med Christers flotte stemme i front. Et album der markerer alle højdepunkterne i en storslået karriere, og som vil udgøre et stykke af den nordiske musikalske kulturarv.

"Det blev en fantastisk magisk aften i Cirkus. Alle 1100 publikummer var virkelig med os, og skabte en utrolig festlig stemning, som også smittede af på os i bandet. Det var de perfekte rammer for en optagelse af koncerten. Det blev en historisk aften som vi aldrig vil glemme. Jeg glæder mig virkelig til at vores publikum nu kan købe denne aften på CD og have et godt minde med sig i fremtiden om vores karriere", udtaler Christer Sjögren.

Medie Musik     CD   (Compact Disc) × 2
Udgivet 7. november 2022
EAN/UPC 5712192004005
Genre Svensk
Mål 145 × 125 × 10 mm   ·   150 g

Vis alle

Mere med Vikingarna

Hvis du kan lide Vikingarna, så måske...

Vis alle

Flere tilbud: Nye CD'er og kommende CD udgivelser

Vis alle

Flere tilbud: Bedstsælgende musik på CD

Vis alle

Flere tilbud: Mest Populære CD'er