The Hourglass Sessions - Martin Høybye - Musik - SCM - 7071245472368 - 24. januar 2019
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

The Hourglass Sessions

Martin Høybye

Pris
DKK 159,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 1. - 3. jul.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

The Hourglass Sessions

The Hourglass Sessions er et nyt album fra Martin Høybye, hvor tiden og forgængeligheden er omdrejningspunktet. Pladens elleve sange bliver kædet sammen af det fælles ærinde: Hvorfor er vi her? Hvad er vigtigt i et menneskeliv? Hvad vil jeg gerne give videre?

Sangene er en rejse gennem de indre landskaber, der formes af tidens tand. Nogle gange forrevne og rå, andre gange smukke, frodige og bølgende. Livskraften og kærligheden er tilbagevendende kilder, der skænker timeglasset fuldt igen, så det kan vendes, og alting kan blive nyt. Drivkraften er altså vores forhold til tidens gang, men en pointe, som Høybye gerne vil skabe opmærksomhed omkring, er, at mange af de ressourcer, vi ofte betragter som uudtømmelige, i virkeligheden er ret begrænsede.

" Vi behandler vores naturarv som fx vand og luft lige så skødesløst, som vi har tendens til at behandle hinanden. På en måde er vores liv for korte. For vi er ikke bygget til at forstå konsekvenserne af vores handlinger bare få årtier ude i fremtiden," siger han.

Singlen "Longer Lives" retter med sin tilbagevendende udmelding "we need longer lives" et eksistentielt fokus på den begrænsning – men også på fremtidshåbet, i og med at tiden medfører forandring og dermed muligheder: "They say your lifeline is given / you’re just one grain of sand / well maybe time changes even / the lines in a hand," som det lyder i teksten. Det budskab er altså tekstligt beslægtet med resten af sangene på The Hourglass Sessions , der bl.a. spænder fra den mørke "Had My Time", over den dansable "Time Flies" til den sprudlende "So Little Time" med sine sydamerikanske referencer.

Fælles for sangene på pladen er et udgangspunkt i det nære – for med de overvældende og skræmmende omstændigheder in mente, som vores nutid er præget af med klimaforandringer og en verden i et tilsyneladende sammenbrud, ville han skrive om det, der ”virkelig betød noget.” Men i stedet for at blive til et politisk statement, tog projektet en mere personlig drejning.

"For hvordan skriver man om verdens ende? Hvad betyder det i det hele taget? Det gik op for mig, at det betød noget meget personligt og på samme tid universelt. Derfor er hovedparten af de her sange om at leve, om familie og om, hvad jeg gerne vil give videre. Jeg håber, at arbejdet med de grundmenneskelige vilkår gør sangene så universelle, at andre kan sig selv i dem ," fortæller han.

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Antal discs 1
Udgivet 24. januar 2019
EAN/UPC 7071245472368
Udgiver SCM
Mål 150 g   (Estimeret vægt)

Vis alle

Mere med Martin Høybye

Andre har også købt