Giv Tid - Sort Vinyl - LINDRING - Musik - BrageRecords - 9950099208017 - 20. april 2017
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Giv Tid - Sort Vinyl

LINDRING

Pris
DKK 79,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse næstkommende arbejdsdag
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Giv Tid - Sort Vinyl

Lindrings musik er en ny form for indie-folkrock, der er inspireret af alt fra klassisk musik over jazz og indierock til basal singer-songwriter folk. Lindrings sange er kendetegnet ved på den ene side at være baseret på et stort antal akkorder, originale arrangementer, utraditionelle opbygninger af sangene og komplekse arrangementer med en stor detaljerigdom – og på den anden side en umiddelbarhed og lettilgængelighed med fokus på den iørefaldende melodi, og en ambition om at ramme lytteren lige i hjertet.

Bandet består af x-factor finalist Annelouise Adolph (vokal), Steppeulven-vinder 2017 Adi Zukanovic (synthesizer og klaver), jazzguitarist Mikkel Ploug (guitar), tidligere medlem af I Got You On Tape Jeppe Skovbakke (bas) samt tidligere medlem af Vildnis, Grammofunch mv Jeppe Gram (trommer).

Lindrings debutalbum "Giv Tid", som er produceret af den kendte indie-rock producer Morten Bue, udkommer den 20. april 2017. Albummet har et unikt koncept: 10 sange alle med helt nye melodier til nogle af de bedste klassiske digte fra den danske sangskat og litteraturhistorie skrevet af store digtere som Steen Steensen Blicher, B.S. Ingemann, Emil Aarestrup, Johs. V. Jensen, Jeppe Aakjær mv.

Medie Musik     VINYL     LP   (Vinyl)
Antal plader 1
Udgivet 20. april 2017
Udgiver BrageRecords
Mål 300 g   (Estimeret vægt)

Vis alle

Mere med LINDRING

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: LINDRING "Giv Tid"

Vis alle

Flere tilbud: Vinyl: Frit valg 79,95 kr./stk.

Se alt med LINDRING ( f.eks. LP , VINYL og CD )