NO - NO GOD - Musik - Black Pilot - 9950289706101 - 27. april 2018
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

NO

NO GOD

Pris
DKK 179,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 22. - 25. apr.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

NO

NO GOD spiller 100% NO WAVE. NO GOD bevæger sig mellem uartikulation, opråb og frenetiske angreb: MINIMALISME; AVANTGARDE; KAOS; FEST!

NO GOD er Jens Valo guitar og vokal, Carl Chr. Tofte trommer og vokal, Jacob Leth bas og vokal.

Jens Valo spillede med Kliche. Jacob Leth var med i legendariske De Må Være Belgiere. Carl Chr Tofte er Nasa Dude og dansk lo fi's nestor.

NO GOD startede som et projekt udi at lære kunsten at spille No Wave som den blev spillet i New York i 1978-80. NO GOD tillærte sig samtlige numre fra No Wave kompilationen No New York. Et album Brian Eno tog iniativ til for at dokumenterer No Wave scenen i New York. NO GOD formåede at få Teenage Jesus and the Jerks, Mars og DNA til at lyde som et og samme band: NO GOD.

Med denne erfaring som grundlag etablerede NO GOD sin egen musikgenre: Direct Action Music. Filosofien var at alle nye selvkomponerede numre allerførste gang de blev spillet var ved en koncert. Kompositionerne var aftalt, men ikke øvet på forhånd.

NO GOD har spillet en lang række koncerter i ind- og udland så forskellige steder som Mayhem, Vega, Cinemateket, Øst for Paradis, Rote Flora i Hamborg og til Noise Fest i Leipzig.

Medie Musik     VINYL     LP   (Vinyl)
Antal plader 1
Udgivet 27. april 2018
Udgiver Black Pilot
Mål 300 g   (Estimeret vægt)

Andre har også købt

Se alt med NO GOD ( f.eks. CD og LP )