Her er du:
KU - Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet → Førevarer og ernæring → Bachelor blok 3Vælg fag:
-
FØDEVARER: Organisk Kemi for biovidenskab
-
ISBN 9789670027005
Orbit Molecular Building System 0027 (supplerende titel)
2008, 1. udgave. -
ISBN 9780538736763
Study Guide with Solutions Manual for McMurry's Fundamentals of Organic Chemistry
John E. McMurry, Cengage Learning, Inc, 2010, -
ISBN 9781408044292
Fund Organic Chem & Study Guide
John E. McMurry, Cengage Learning EMEA, 2010, 1. udgave. -
ISBN 9781439049730
Fundamentals of Organic Chemistry
John E. McMurry, Cengage Learning, Inc, 2010,
-
ISBN 9789670027005
-
Grundlæggende celle- og molekylærbiologi
-
ISBN 9780815344551
Essential Cell Biology
Keith Roberts, Dennis Bray, Bruce Alberts, Julian Le...son, Taylor & Francis Inc, 2013, 4. udgave.
-
ISBN 9780815344551
-
Indledende økonomi
-
ISBN 9788757412925
Miljøvurdering på økonomisk vis
Anders Larsen, Redaktør Kirsten Halsnæs, Peder Andersen, Jurist- og Økonomforbundets Forlag (DJØF), 2007, 1. udgave. -
ISBN 9788759311271
Nationaløkonomi på dansk
Thomas Alslev Christensen m.fl., Samfundslitteratur, 2008, 9. udgave.
-
ISBN 9788757412925
- Kødpraktik
-
Mikrobiologi
-
ISBN 9781292018317
Brock Biology of Microorganisms
Michael T. Madigan, John M. Martinko, David A. Stahl...ley, Pearson Education Limited, 2014, 14. udgave.
-
ISBN 9781292018317
-
Organisk Kemi for biovidenskab
-
ISBN 9780538736763
Study Guide with Solutions Manual for McMurry's Fundamentals of Organic Chemistry
John E. McMurry, Cengage Learning, Inc, 2010, -
ISBN 9781408044292
Fund Organic Chem & Study Guide
John E. McMurry, Cengage Learning EMEA, 2010, -
ISBN 9781439049730
Fundamentals of Organic Chemistry
John E. McMurry, Cengage Learning, Inc, 2010, -
ISBN 9789670027005
Orbit Molecular Building System 0027 (supplerende titel)
2008, 1. udgave.
-
ISBN 9780538736763
-
Råvarekvalitet
-
ISBN 9788763463867
Kvalitet af korn og mel kompendium 2016
2016, 1. udgave.
-
ISBN 9788763463867
-
Sensory Evaluation of Food
-
ISBN 9781441964878
Sensory Evaluation of Food
Harry T. Lawless, Hildegarde Heymann, Springer-Verlag New York Inc., 2010, 2. udgave.
-
ISBN 9781441964878
-
Sygdomslære, og farmakologi
-
ISBN 9781437717815
Robbins Basic Pathology
Vinay Kumar, Abul K. Abbas, Jon C. Aster, Elsevier - Health Sciences Division, 2012, 9. udgave.
-
ISBN 9781437717815
Køb pensumlisten og få gratis fragt
Vi kan levere 3 ud af ovenstående 11 emner. Køb dem samlet ved klik på knappen herunder, og vi sender dem gratis til en pakkeshop nær dig.
Rabatten gælder ved køb af mindst 5 bøger, og fratrækkes når du vælger forsendelse til GLS Pakkeshop.