Snøvsen: Alle historierne om snøvsen - Benny Andersen - Bøger - Gyldendal - 9788702222111 - 20. februar 2017
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Snøvsen: Alle historierne om snøvsen 5. udgave

Benny Andersen

Pris
DKK 223

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 3. - 4. jun.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Snøvsen: Alle historierne om snøvsen 5. udgave

Snøvsen er et lille væsen, der kun har én tå at hoppe på. Alle er gået fra snøvsen, men en morgen finder Eigil den lige i udkanten af skoven, og snart går de på eventyr sammen. Snøvsen og Eigil befrier katten i sækken, møder bøhmanden og bliver forfulgt af krabber, hajer og sørøvere. Snøvsen bliver sparket op i luften, solgt som en gulerod og bortført af to skumle fyre. Men alt ender heldigvis godt, og sammen får Eigil og snøvsen mange venner.

I Alle historierne om snøvsen er de fire bøger om det lille væsen samlet i en bog: Snøvsen og Eigil og katten i sække, Snøvsen på sommerferie, Snøvsen og Snøvsine, Snøvsen hopper hjemmefra.

Stort jubilæumsår. Den moderne danske børnelitteratur fylder 50

I 1967 fik fem forfattere samme banebrydende tanke, der ændrede dansk børnelitteratur for altid. Tanken er enkel: Et barn er lige så meget værd som en voksen, og børnebøger er til for børn med respekt for deres liv, deres fantasi og deres verdenssyn. Den lille moderne spire er siden vokset til en skov af fantastiske børnebøger. Og det hele begyndte for 50 år siden.

De fem ikoniske bøger, der alle udkom i 1967, er Cykelmyggen Egon af Flemming Quist Møller, Silas og den sorte hoppe af Cecil Bødker, Snøvsen og Eigil og katten i sækken af Benny Andersen, Lille Virgil af Ole Lund Kirkegaard og Halfdans ABC af Halfdan Rasmussen.

Gyldendal markerer jubilæet i hele 2017 med en række initiativer, der hylder den moderne danske børnelitteratur og minder om, at børnebøger er noget, vi har sammen, som begejstrer på tværs af generationer, og som giver fælles, stærke læseoplevelser.


Jubilæumsudgave

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgivet 20. februar 2017
ISBN13 9788702222111
Forlag Gyldendal
Genre Børnebøger
Antal sider 444
Mål 162 × 215 × 35 mm   ·   854 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Omslagskunstner Maria Lundén
Illustrator Signe Plesner Andersen

Vis alle

Mere med Benny Andersen

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: 4 børnebogsklassikere i jubilæumsudgaver!

Vis alle

Flere tilbud: Bedste børnebøger