Gyldendal Public: Løsninger i partnerskab - Carsten Greve - Bøger - Gyldendal Business - 9788702231564 - 26. august 2019
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Gyldendal Public: Løsninger i partnerskab 1. udgave

Carsten Greve

Pris
DKK 200

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 16. - 17. apr.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Gyldendal Public: Løsninger i partnerskab 1. udgave

Offentlig-private partnerskaber er en effektiv samarbejdsform, der ikke blot skaber værdi for borgere og erhvervsliv, men som også bidrager til at løse nogle af klodens problemer. Det er ikke uden grund, at FN’s verdensmål nummer 17 hedder ”Styrk det globale partnerskab”.

I offentlig-private partnerskaber arbejder aktører i den offentlige sektor forpligtende sammen med den private sektor – det kan både være virksomheder, foreninger og ngo’er – om at skabe fælles værdi og resultater. Alle involverede parter deler såvel risici som gevinster. Partnerskabsmodellen er udbredt, og interessen for den vokser. Bogen præsenterer den teori, der eksisterer om emnet, og gør rede for de forskellige typer af partnerskaber, der findes, samt deres fordele og ulemper.

Aktuelle cases viser, hvordan partnerskabsprocesser fungerer i praksis. Og bogen giver anvisninger på, hvordan partnerskaber kan struktureres, styres og ledes og baner vejen for løsninger på vanskelige problemer.


Offentligt-privat samarbejde

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgivet 26. august 2019
ISBN13 9788702231564
Forlag Gyldendal Business
Genre Management
Antal sider 140
Mål 127 × 199 × 11 mm   ·   202 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Omslagskunstner Helle Harder

Vis alle

Mere med Carsten Greve