Studier i offentlig ledelse, styring og forvaltning: Reformanalyse - Carsten Greve - Bøger - DJØF - 9788757429442 - 24. oktober 2012
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Studier i offentlig ledelse, styring og forvaltning: Reformanalyse 1. udgave

Carsten Greve

Julegaver kan byttes frem til 31. januar
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Studier i offentlig ledelse, styring og forvaltning: Reformanalyse 1. udgave

Denne bog handler om reformer i den offentlige sektor og hvordan man analyserer reformer. Den offentlige sektor er blevet reformeret markant gennem de seneste år: Politireform, domstolsreform, strukturreform og kvalitetsreform. Bogen beskæftiger sig med 11 reformer i den danske offentlige sektor og har en grundig case-analyse af kvalitetsreformen. Den offentlige sektor i dag er en grundlæggende helt anden offentlig sektor end for ti år siden. Bogens budskab er, at reformer er blevet en central måde at drive politik på i dagens Danmark. En reformproces er ikke en teknisk, administrativ øvelse, men en politisk proces, der vedrører politikere, offentlige ledere, interesseorganisationer og borgere. Bogen inddeler også reformer i forskellige kategorier, som f.eks. ”kampagnereformer”. Bogen nøjes ikke med at beskrive og analysere reformer, men har også et kapitel til sidst, der kommer med råd til, hvordan reformatorer kan forberede nye reformer i fremtiden. 

Carsten Greve er Ph. D. og professor i offentlig ledelse og styring på Department of Business and Politics, Copenhagen Business School. Han har siden 2009 været studieleder for Master of Public Governance-uddannelsen – den fleksible master i offentlig ledelse, som hvert år efteruddanner offentlige ledere i stat, regioner og kommuner.


 


Hvordan den offentlige sektor grundlæggende er blevet forandret i 00´erne

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgivet Danmark, 24. oktober 2012
ISBN13 9788757429442
Forlag DJØF
Genre Fagbøger     Erhverv, Div.
Antal sider 156
Mål 155 × 231 × 10 mm   ·   268 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Vis alle

Mere med Carsten Greve