Jenteloven. Feministisk førstehjælp - Sofie Frøysaa; Ulrikke Falch - Bøger - Gyldendal - 9788702277074 - 25. oktober 2018
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Jenteloven. Feministisk førstehjælp 1. udgave

Sofie Frøysaa; Ulrikke Falch

Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Jenteloven. Feministisk førstehjælp 1. udgave

HVORFOR ER PIGER oftere psykisk syge end drenge? Hvorfor synes mere end halvdelen af pigerne på ungdomsuddannelserne, at de er for tykke? Og hvorfor undskylder vi dårlig opførsel hos drenge med: ”han flirter bare (du ved jo, hvordan drenge er)”?

VI VED, at det må ændres. Så vi har lavet vores egen lov. Og den har vi tænkt os at følge resten af livet.

VI VED OGSÅ, at vi er sygt meget stærkere, når vi står sammen. Så nu laver vi et squad af kampklare piger – og vi har tænkt os at forandre verden. Vil du være med?

Sofie Frøysaa og Ulrikke Falch (kendt som Vilde fra tv-serien SKAM) har skrevet den bog, de selv havde brug for da de var 16 år og usikre på sig selv. I Jenteloven deler de generøst ud af erfaringer fra deres egne liv. Blandt andet oplevelser med spiseforstyrrelser og depression. Deres mål er at bygge et pigefællesskab, som slår hårdt ned på uretfærdighed og chikane, og give unge kvinder redskaber til at håndtere svære situatioer. Det er en inkluderende og humoristisk bog, men også nådeløs, grov og kompromisløs.

Jenteloven er en hårdtslående survival guide til unge, med et stort ønske om at øge unge kvinders bevidsthed om chikane og diskrimination i hverdagen – og vise hvordan, det kan håndteres.

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgivet 25. oktober 2018
ISBN13 9788702277074
Forlag Gyldendal
Genre Ungdomsbøger
Antal sider 191
Mål 154 × 227 × 17 mm   ·   556 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Norsk
Kunstner Marianne Bisballe Jensen
Omslagskunstner Maria Gossé
Illustrator Ida Neverdahl

Andre har også købt