De glemte bøgers kirkegård: Englens spil - Carlos Ruiz Zafón - Bøger - Lindhardt og Ringhof - 9788711414194 - 1. december 2010
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

De glemte bøgers kirkegård: Englens spil 2. udgave

Carlos Ruiz Zafón

Pris
DKK 151

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 27. - 28. feb.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

De glemte bøgers kirkegård: Englens spil 2. udgave

Handlingen i Englens spil er henlagt til Barcelona i 1920'erne, hvor den unge journalist David Martin ernærer sig som forfatter.

En dag modtager David et brev med et laksegl, der forestiller en lille engel. Afsenderen er en mystisk mand, der kalder sig Andreas Corelli. Han påstår, at han er forlægger, og han giver David et tilbud, han ikke kan modstå: David skal skrive en bog til Corelli, og det skal være en bog, som verden aldrig har set mage til. For det får David en betydelige sum penge - og måske noget andet ...

I Davids hus har der tidligere boet en anden forfatter, som indgik en lignende aftale med Corelli, og da David bliver bekendt med denne forfatters skæbne, giver han sig til at undersøge sagen. Snart er David drevet ud i et gådefuldt og mareridtsagtigt spil, hvor der tilsyneladende ikke er nogen vej ud.

Englens spil bringer os på ny til Barcelonas skumle underverden og 'De glemte bøgers kirkegård', som blev introduceret i Carlos Ruiz Zafóns roman Vindens skygge.

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Specielt cover Hardback
Udgivet 1. december 2010
ISBN13 9788711414194
Forlag Lindhardt og Ringhof
Genre Skønlitteratur
Antal sider 576
Mål 137 × 216 × 42 mm   ·   694 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Spansk

Vis alle

Mere med Carlos Ruiz Zafón

Andre har også købt