Kærligheden til mad - Julie Zangenberg - Bøger - Politikens Forlag - 9788740037227 - 25. oktober 2017
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Kærligheden til mad 1. udgave

Julie Zangenberg

Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Kærligheden til mad 1. udgave

Kærligheden til mad og madlavning har været Julies store passion, så længe hun overhovedet kan huske.

Hele familien er med Julies egne ord madtosser langt ind i sjælen, og maden har altid været et fast samlingspunkt både i hverdagen og på rejser. Maden har fortsat en stor plads i Julies hjerte, og hun bruger flere penge på mad, restaurantbesøg og køkkengear, end hun gør på sko og tøj. Julie slapper af, når hun er i køkkenet, og hun elsker at lave lækker mad til vennerne og familien.

Kærligheden til mad indeholder ca. 70 opskrifter med et udvalg af Julies yndlingsretter til alle dagens måltider. Her er opskrifter til mad uden tanke på kalorier, men også til mad med tanke på dem. For som Julie siger: ” Vi har brug for begge dele i vores liv. Dekadent, uartig forkælelse, men også lækker sundhed.” Det helt essentielle og førsteprioriteten ved maden er og bliver ifølge Julie i begge tilfælde smagen.

Bogen rummer alt lige fra den supersunde morgenmad til de rustikke gryderetter og lækre, syndige desserter. Julies mad oser af smag og madglæde, og der er lagt stor energi i, at opskrifterne fremstår så brugervenlige som muligt.

Kærligheden til mad er en bog, der også handler om kærligheden til livet, og maden må gerne være med til at vække gode minder og give en lyst til at gå i køkkenet. Bogen er til dem, der ligesom Julie elsker mad og gerne vil kunne lave den selv. ”Jeg er ikke udlært kok, og når jeg kan, kan du også!”

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgivet 25. oktober 2017
ISBN13 9788740037227
Forlag Politikens Forlag
Genre Kogebøger
Antal sider 158
Mål 177 × 253 × 19 mm   ·   688 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Andre har også købt