Spionchefen - Lars Findsen i samarbejde med Mette Mayli Albæk - Bøger - Politikens Forlag - 9788740078107 - 13. oktober 2022
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Spionchefen 1. udgave

Lars Findsen i samarbejde med Mette Mayli Albæk

Pris
DKK 254

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 26. - 27. feb.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Spionchefen 1. udgave

I 20 år har Lars Findsen været en af de mest centrale embedsmænd i Danmark med en sikkerhedsgodkendelse på højeste niveau. Han kender til statens dybeste hemmeligheder og har som den eneste været chef for landets to efterretningstjenester, først PET og senest FE. 
SPIONCHEFEN er et unikt kig ind bag kulissen, hvor Lars Findsen har håndteret politiske skandaler med store personlige konsekvenser og været med til at forsvare demokratiet, selvom Muhammedtegninger satte ild til verden, og højtstående terrorister truede Danmark. SPIONCHEFEN handler om at blive opslugt af sikkerhedspolitik, om samfundsændrende terrorsikring og om lyse og mørke sider ved at være en del af magtens indercirkel i Danmark. 
I vinteren 2021 blev Lars Findsen anholdt i Københavns Lufthavn, låst inde i celle 18 i Hillerød Arrest og sigtet i en sag, der bliver kaldt den største vestlige efterretningsskandale. For første gang fortæller hovedpersonen det, han kan, om sin historie i en ærlig og personlig selvbiografi. 
Baseret på dagbogsnotater beskriver Lars Findsen også sine 71 dage i fængsel, hvor han er med i en madklub, får daglige rutiner og bliver klogere på sig selv.


Erindringer fra celle 18

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgivet 13. oktober 2022
ISBN13 9788740078107
Forlag Politikens Forlag
Genre Biografier & Erindringer
Antal sider 252
Mål 154 × 227 × 20 mm   ·   468 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Biografier og Erindringer