Veganske livretter - Thomas Erex - Bøger - Turbine - 9788740615074 - 10. maj 2017
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Veganske livretter 1. udgave

Thomas Erex

Pris
DKK 200

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 23. - 24. jul.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Veganske livretter 1. udgave

Med denne bog i hånden kan du på en enkel og overskuelig måde lave veganske retter i hverdagen. Det er enkel og smagfuld mad, som alle kan lave, og som kan laves af ganske almindelige ingredienser fra det lokale supermarked.

Fokus i bogen er på danskernes favoritter. Det er især retter som frikadeller, karbonader, pizza, pastaretter, gryderetter mv. I bogen får læseren veganske udgaver af disse retter, sammen med masser af retter, der ikke nødvendigvis minder om en dansk favorit-klassiker, men som kan blive det. Danskerne har allerede taget hummus og falafel til sig, så bulgurkugler og kikærtepandekager ligger lige for.

Langt de fleste retter i bogen er meget enkle at gå til, så alle vil kunne lave dem uden besvær. Det skal være enkelt og overskueligt for alle at spise veganske livretter, så niveauet er ikke sat unødigt højt. Forfatteren Thomas Erex bruger gerne vegansk kød, ost, yoghurt og andre af de mange veganske madvarer, der er på hylderne i supermarkedet. Disse produkter er ikke ”erstatningsprodukter”, de er veganske madvarer. Sojakød, kokosost og havremælk er bare nye udgaver af velkendte produkter, og de kan indgå i daglig madlavning på linje med alle mulige andre ingredienser.

Om forfatteren:

Thomas Erex driver veganer-bloggen "Kærlighed & kikærter". Han er stifter og formand for Mad med Medfølelse, Danmarks veganske forening.

Medie Bøger     Hardcover bog   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgivet 10. maj 2017
ISBN13 9788740615074
Forlag Turbine
Genre Kogebøger
Antal sider 160
Mål 200 × 257 × 22 mm   ·   920 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Vis alle

Mere med Thomas Erex

Andre har også købt