Far. Søn. Ånd - Lars Sandbeck og Rikke Vanggaard - Bøger - bibelselskabet - 9788775239337 - 21. marts 2019
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Far. Søn. Ånd 1. udgave

Lars Sandbeck og Rikke Vanggaard

Pris
DKK 103

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 5. - 6. mar.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Far. Søn. Ånd 1. udgave

Én sand, treenig Gud. Det er, hvad den kristne kirke bekender sin tro på. Men hvad vil det sige?Lars Sandbeck og Rikke Vanggaard tager med Far. Søn. Ånd udfordringen op. De viser, at det gamle dogme om Guds treenighed er langt mere end teknisk teologi. At det fortjener en chance – fortjener at blive forklaret og forstået. 
Forfatterne bevæger sig tæt på de bibelske tekster, både Det Gamle og Nye Testamente, men mister aldrig blikket for hverdagens liv. Et meningsfuldt begreb om Gud, hævder de, går via treenigheden.  
Far. Søn. Ånd udkommer som den fjerde bog i Bibelselskabets Håndbibliotek. En serie af små fagbøger, der udforsker væsentlige temaer i Bibelen. Tidligere udkom Jesus, Synd for begyndere og Himmelsk føde og forbuden frugt.    
Om forfatterne : Lars Sandbeck (f. 1974) er ph.d. i systematisk teologi og lektor ved Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter. Han er en aktiv debattør og forfatter til flere bøger om det kristne gudsbillede.  Rikke Vanggaard (f. 1967) er sognepræst i Søllerød Kirke nord for København. Hun er specialuddannet i sjælesorg og har tidligere været hospitalspræst på Herlev Hospital.


Bibelselskabets Håndbibliotek

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgivet Danmark, 21. marts 2019
ISBN13 9788775239337
Forlag bibelselskabet
Genre Fagbøger     Religion
Antal sider 100
Mål 118 × 190 × 8 mm   ·   130 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Andre har også købt