Digteren Dylan - Anne-Marie Mai - Bøger - Gyldendal - 9788702269291 - 4. oktober 2018
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Digteren Dylan 1. udgave

Anne-Marie Mai

Pris
DKK 200

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 27. - 28. feb.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Digteren Dylan 1. udgave

Digteren Dylan er en bog om Bob Dylans poetiske værk. Anledningen er tildelingen af Nobelprisen til Bob Dylan i 2016. De mange diskussioner, der udspandt sig både før og efter begivenheden, kalder på en bog, der ser nærmere på Bob Dylan som digter og gør rede for, hvad han har tilført den moderne litteratur. Den har professor i dansk litteratur og Dylan-kender Anne-Marie Mai nu skrevet.

Dylans sange er en glimtende digtning, der får ord og vendinger til at virke sammen, selv om de kommer vidt forskellige steder fra i kultur og litteratur. Det særligt fascinerende ved Dylans digtning er, at man som lytter og læser fornemmer, at hans ord lyner af betydning og historie.

Digteren Dylan lægger for med at se Dylan selv som en aktør i et verdensomspændende netværk, der også tæller managere, fans, andre kunstnere, kritikere, forskere, museer, biblioteker og netsteder. Herefter følger kapitler om Dylans brug af ord, rim, personer og steder og om den særlige samklang, man kan få med hans værk. Der er selvfølgelig også et ekstranummer og en beretning om en rejse til Dylans barndomsland.

 

 

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgivet Danmark, 4. oktober 2018
ISBN13 9788702269291
Forlag Gyldendal
Genre Biografier & Erindringer
Antal sider 176
Mål 162 × 230 × 12 mm   ·   326 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Omslagskunstner Ida Balslev-Olesen

Vis alle

Mere med Anne-Marie Mai

Andre har også købt