Dissing - Jens folmer Jepsen - Bøger - Lindhardt og Ringhof - 9788711996577 - 24. oktober 2022
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Dissing 1. udgave

Jens folmer Jepsen

Pris
DKK 229

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 26. - 27. feb.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Dissing 1. udgave

I mere end 60 år var Povl Dissing en opsigtsvækkende, omdiskuteret og elsket stemme i dansk musikliv med sin blanding af blues, folk og rock. I begyndelsen vidste folk ikke, hvad de skulle mene om hans hæse og teatralske måde at synge på, men siden blev han en afholdt og folkekær visesanger via samarbejder med bl.a. Beefeaters, Cæsar, Trille, Peter Thorup, Benny Holst og ikke mindst nationalpoeten Benny Andersen.

I DISSING fortæller Povl Dissing for første gang sin spektakulære og farverige livshistorie; om vejen ind i musikken som trompetist og guitarist, om den anderledeshed og inderlighed, der skabte ham en karriere, om inspirationen via rejser ud i verden og om de mange makkerskaber, der grundlagde hans vidtforgrenede univers af sange. Det gælder ikke mindst samspillet med Benny Andersen, der eksploderede med Svantes Viser og varede i over 40 år.

Selv om Povl Dissings egne ord er i centrum, er DISSING bygget op som en klassisk biografi og derfor fyldt med interviews med bl.a. Niels Hausgaard, Thomas Helmig, Steffen Brandt, Fuzzy, Poul Krebs og Kjartan fra Folkeklubben samt Povl Dissings venner og familie.

Bogen er rigt illustreret.

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgivet 24. oktober 2022
ISBN13 9788711996577
Forlag Lindhardt og Ringhof
Genre Biografier & Erindringer
Antal sider 408
Mål 160 × 235 × 34 mm   ·   767 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Biografier og Erindringer