Heartland Series 8 - Heartland  the Complete Eighth Season - Film - 4Digital Media - 5034741406017 - 16. november 2015
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Heartland Series 8

Heartland the Complete Eighth Season

DKK 199,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 11. - 14. mar.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel

Heartland Series 8

All 18 episodes from the eighth season of the Canadian drama set on Heartland, a family-run ranch in the Rocky Mountains dedicated to the rescue and rehabilitation of ailing horses. In this series, Amy (Amber Marshall) returns to Heartland from Europe and continues her relationship with Ty (Graham Wardle), but all is not as she left it at the ranch. The episodes are: 'There and Back Again', 'The Big Red Wall', 'Severed Ties', 'Secrets and Lies', 'Endings and Beginnings', 'Steal Away', 'Walk a Mile', 'The Family Tree', 'The Pike River Cull', 'The Heart of a River', 'The Silent Partner', 'Broken Heartland', 'Cowgirls Don't Cry', 'Riders On the Storm', 'Eclipse of the Heart', 'Faking It', 'All I Need Is You' and 'Written in Stone'.


Medie Film     DVD
Antal discs 5
Udgivet Polen, 16. november 2015
EAN/UPC 5034741406017
Udgiver 4Digital Media DIG4060
Genre Drama
Mål 194 × 136 × 24 mm   ·   190 g
Spilletid 14:52:00
Region Region 2   (Europa)
Lydformat Dolby Digital 2.0 Dolby Digital 5.1
Billedformat 16:9
Sprog Engelsk  
Bemærk Vi har desværre ikke oplysninger om undertekster på denne vare.

Andre har også købt

Andet i samme serie