No Time To Die (James Bond 25) -  - Film - SF Studios - 7333018021105 - 7. januar 2022
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

No Time To Die (James Bond 25)

Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Findes også som:

No Time To Die (James Bond 25)


Vi gør opmærksom på en fejlinformation på omslaget af dette produkt: Videomaterialet er i HDR10 - ikke HDR10+ eller Dolby Vision, som der er angivet på omslaget.


Femte og sidste Agent 007-film med Daniel Craig i hovedrollen som James Bond. Et flot punktum for en af de bedste perioder nogensinde for den ikoniske spion-filmserie.

Da Daniel Craig blev annonceret som den nye James Bond tilbage i 2005, var der ikke mange, der havde den store tiltro til hans evner - hans udseende og hidtidige skuespilkarriere pegede ikke oplagt i retning af en ny Agent 007. Men på tværs af nu 5 film har han gjort den indledende frygt til skamme, og banet vej til en helt ny stil og guldalder for James Bond-filmene.

No Time To Die runder Daniel Craigs 15 år lange spion-karriere af med manér. I filmen har Bond lagt livet som agent på hylden og nyder en rolig tilværelse på Jamaica. Men hans fred bliver kortvarig, da hans gamle ven Felix Leiter fra CIA dukker op for at spørge om hjælp. Missionen er at redde en kidnappet videnskabsmand, og det bliver en meget mere farefuld færd end forventet, da redningen leder Bond på sporet af en mystisk skurk med farlig ny teknologi på hænderne.

Medie Film     4K Ultra HD   (4K UHD Blu-ray)
Antal discs 1
Udgivet 7. januar 2022
EAN/UPC 7333018021105
Udgiver SF Studios
Mål 17 × 14 × 1 mm   ·   90 g
Region Region 0   (Alle lande)
Sprog Originalsprog
Undertekster Dansk Norsk Svensk Finsk

Vis alle

Flere tilbud: No Time To Die (James Bond 25)

Vis alle

Flere tilbud: DVD & Blu-ray - Julens bestsellere