Alter Echo - Dizzy Mizz Lizzy - Musik - SONY MUSIC - 0194397196627 - 20. marts 2020

Alter Echo

Dizzy Mizz Lizzy

Alter Echo

Dizzy skaber genklang i de mørke kroge med deres nye album, Alter Echo.

Dizzy Mizz Lizzy skriver 2020 og bevæger sig, i det nye årti, hen ad mørkere stier. Dette viser bandet med deres nye album Alter Echo. "Vi er trådt ind i de voksnes rækker, er i sync med os selv, og det giver frihed til at dyrke det, vi mærker løber i blodet på os".

Ikke kun lydbilledet har ændret sig. Bandet er vokset siden deres sidste album, 'Forward In Reverse' udkom tilbage i 2016.

"Vi skriver generelt længere sange i øjeblikket. Det er et lille opgør med den manglende tålmodighed. Hvorfor stresser vi rundt? I vores frygt for at gå glip af noget, går vi i virkeligheden glip af en masse. Prøv at se, hvad der sker, hvis vi er i samme stemning lidt længere tid," siger Tim Christensen.

Alter Echo er ude på både CD og LP. Den første del af albummet indeholder de allerede udgivne singler 'California Rain' og 'In The Blood' indgår, hvorimod albummets anden del udgøres af det 23 minutter lange nummer 'Amelia'. Nummeret er inddelt i fem forskellige dele, som enten kan nydes separat eller som en helhed.

"Amelia udformede sig som ét langt nummer fordi det bare gav mening og ikke kunne være anderledes. Når der ikke er nogle regler for hvad pladen skal indeholde og musikken ligesom bare får lov til at udvikle sig, så ender man med et nummer på 23 minutter."


Gamle fans vil næppe blive skuffede, og Tim, Martin og Søren fortjener stor respekt for at insistere på langsomhed og fordybelse i en accelererende tid. ★★★★★☆ Gaffa

Sølvflammen antændes på ny af Dizzy Mizz Lizzy med pompøs progrock.★★★★★☆ Jyllands-Posten

[...] der er blevet plads til masser af groove, instrumentalitet og musikalsk udfoldelse uden at gå på kompromis med, hvem de er. For de er stadig gode gamle Dizzy Mizz Lizzy. 9/10 Heavymetal.dk

Rockgruppen lefler kun for sig selv med overraskende metallisk, episk og bistert nyt album ★★★★☆☆ Ekstra-Bladet

På 'Alter Echo' har Dizzy Mizz Lizzy givet køb på omverdenens forventninger til dem, og det klæder dem i dén grad. Det gør det også, at der er skruet op for den tunge guitar. 4/5 Devilution

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Udgivet 20. marts 2020
EAN/UPC 0194397196627
Udgiver SONY MUSIC
Genre Metal     Hard Rock
Mål 12 × 14 × 1 mm   ·   58 g

Vis alle

Mere med Dizzy Mizz Lizzy

Andre har også købt

Andet i samme serie