Børn Af Den Tabte Tid - Folkeklubben - Musik -  - 0602435172859 - 6. november 2020

Børn Af Den Tabte Tid

Folkeklubben

Pris
kr. 179,95
Forventes klar til forsendelse 14. - 17. feb.

Vores kunder siger:


Findes også som:

Børn Af Den Tabte Tid

Folkeklubbens nye album, Børn Af Den Tabte Tid, handler om at vide, at vil du virkelig se frem, må du se dig tilbage. Om at være til stede nu og her med blikket rettet mod fremtiden, men med en del af bevidstheden og det meste af et levet liv plantet i en fjern fortid.

Bandet udtaler: "At forestille sig at vi tre i Folkeklubben, der i efteråret 2020 udsender ny plade og således aktivt er til stede i en hypermoderne nutid, har vandret lyslevende rundt i Danmark i 1987, gået i skole, spillet fodbold, været en del af familie og samfundsstrukturer; det er en vild tanke. Når vi kigger på vores opvækst i 80erne på billeder eller ser klip fra datidens tv virker det som et fjernt og ukendt Truman-show: det er godt lavet, men det har intet med i dag at gøre. Og dog er det en del af os."

Bedst som trioen skulle til at indspille sangene til det nye album tog kloden på ny et af disse stormskridt der igen truer med at sætte hegnspæle mellem verden af i går og livet i morgen. Sideløbende med indspilninger til den nye plade skulle hele forløbet krones med en koncertrække der var sat til at kulminere den 23. marts 2020 i en udsolgt KB-Hal. 4500 forventningsfulde publikummer. Ligesom the Beatles. De nye sange var klar. Touren var i gang. Alting rullede - og så blev verden lukket ned.

I dette verdenshistoriske mellemværende er Børn Af Den Tabte Tid indspillet. De gik i studiet, mens alt blev aflyst. Som en gentagelse af historien og en genindspilning af pladens tematik om tiden der går, en verden i hastig forandring og vores skiftevist naive og heroiske forsøg på at være til stede i det. Nye og helt essentielle sange er kommet til under dette udstrakte nu som satte alt på pause og som stadig pågår. Og Folkeklubben er klar til at møde verden, hvordan end den har tænkt sig at tage sig ud. Til at spille for stort og småt. For hvem og hvor det er muligt; dén del af øvelsen kender de. Det var sådan de startede. Det er deres DNA. Titelsangens afslutningsreplik synes uforvarende at gælde og slå med dobbelt kraft: "Det er en ny tid. Og vi står i grunden lige der, hvor vi altid gerne har villet være."

Medie Musik     VINYL     LP   (LP VINYL)
Udgivet 6. november 2020
EAN/UPC 0602435172859
Mål 31 × 315 × 31 mm   ·   300 g

Vis alle

Mere med Folkeklubben

Hvis du kan lide Folkeklubben, så måske...

Andet i samme serie

Vis alle

Flere tilbud: Folkeklubben - Børn Af Den Tabte Tid

Vis alle

Flere tilbud: Folkeklubben

Vis alle

Flere tilbud: Julen 2020: Dansk pop