Ingen Grænser For Kærlighed - Poul Krebs - Musik -  - 0602508741470 - 28. februar 2020
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Ingen Grænser For Kærlighed

Poul Krebs

Pris
DKK 99,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 2. - 5. jul.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Findes også som:

Ingen Grænser For Kærlighed

Det er med største fornøjelse at vi kan annoncere det nye og 25. album fra Poul Krebs, Ingen grænser for kærlighed.

Interessen har været aldeles overvældende og 15.000 tusind gæster vil dukke op i februar/marts, når Poul Krebs & band fejrer 25 års jubilæum for det store gennembrudsalbum ”Små sensationer”. Og det bliver en tur hvor tingene ikke er helt som de plejer – Poul Krebs og bandet har nemlig valgt selv at varme op til de totalt udsolgte koncerter, og at gøre det med en række nye sange:

-For at finde tilbage til den magiske stemning fra dengang vi lavede ”Små sensationer”, så samlede jeg i januar holdet i en kælder i Århus, hvor vi indspillede en række nye sange. Og det er dem vi nu både udgiver på EP og underholder publikum med, lige før vi tager hul på sangene fra ”Små sensationer”.

For at få den helt rigtige stemning frem til jubilæumsturen, samlede Poul Krebs i januar sit tour-band i de rå og rustikke rammer i en kælder i Aarhus - Og så handlede det ellers om at fortolke en række helt nye sange. Indspillet som ”Små sensationer” blev det dengang - med alle musikerne i samme åbne rum, så lidt teknik som muligt og ingen hovedtelefoner, men store monitors med det samlede output til alle musikere. Og udover Pouls liveband, med fem korsangere som gæster. Det lykkedes over al forventning – og indspilningerne udgives nu på ”Ingen grænser for kærlighed”. Otte nye Poul Krebs sange samlet på hans 25. album, alt iberegnet. Og inden der for alvor tages hul på de uopslidelige sange fra ”Små sensationer”, så vil Poul og bandet spille en lille opvarmningskoncert, med de nye sange på sætlisten.

Så håber jeg bare at publikum tager lige så godt imod de nye sange, som de i 1995 tog imod sange som ”Prinsessen af Aalborg”, ”Sådan nogen som os” og ”Morrison, Dylan og Elvis”, der dengang var helt nye…

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Antal discs 1
Udgivet 28. februar 2020
EAN/UPC 0602508741470
Genre Pop
Mål 12 × 14 × 1 mm   ·   100 g

Vis alle

Mere med Poul Krebs

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Signerede titler nu udsolgt

Vis alle

Flere tilbud: CD'er til 99,95 DKK

Vis alle

Flere tilbud: Poul Krebs - Ingen grænser for kærlighed

Vis alle

Flere tilbud: Julen 2020: Dansk pop

Vis alle

Flere tilbud: Poul Krebs - Sange til natten

Se alt med Poul Krebs ( f.eks. CD , LP , DVD/CD , DVD og Hæftet bog )