Tak For Turen - Rasmus Seebach - Musik -  - 5706876684218 - 8. november 2019
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Tak For Turen

Rasmus Seebach

Pris
DKK 139,95
Forventes klar til forsendelse 3. - 6. okt.

Tak For Turen

Rasmus Seebach markerer sit 10 års jubilæum med udgivelsen af albummet Tak for turen, der indeholder 5 helt nye sange og et væld af hits.

I år er det 10 år siden, at en af Danmarks mest elskede artister Rasmus Seebach brød igennem med sit debutalbum. Det er ikke en helt almindelig rejse Rasmus har været på, og det skal naturligvis fejres med manér.

"Den her er til dig. Om du er fan eller bare godt kan lide at lytte med en gang imellem. Om du har været til utallige af mine koncerter eller blot en enkelt. Uden dig er der ingen mig. Med dette album vil jeg gerne sige TAK for 10 magiske år. Vi har fandme haft det sjovt. Jeg er frisk på 10 mere, hvis du er."

Sådan udtaler Rasmus Seebach om sit nye album, som han har valgt at dedikere til alle sine fans. Til alle dem, der har været med ham hele vejen gennem tykt og tyndt på den vilde rejse gennem hans karriere. Hver især har de været med til at gøre ham til den han er i dag, og den nye udgivelse bliver den første gave af mange, som Rasmus vil dele ud af i den kommende tid.

Tak for turen samler op på klassikere fra hele karrieren. Udgivelsen indeholder også en EP med nye sange, heriblandt hittet "Lovesong".

Ingen andre danske artister kan se tilbage på en så begivenhedsrig og succesfuld karriere som Rasmus Seebach. Den begyndte i 2009 med udgivelsen af det selvbetitlede debutalbum, der dengang slog rekorden for flest uger i toppen af den danske hitliste. Det varslede om en ny dreng i klassen, der snart ville tage hele Danmark med storm. Siden er det kun gået en vej for Rasmus, der i løbet af de seneste 10 år har slået salgsrekorder, begejstret med store shows for tusindvis af publikummer og samlet os danskere på tværs af hele landet og generationer.

Medie Musik     CD   (Compact Disc) × 2
Udgivet 8. november 2019
EAN/UPC 5706876684218
Katalognr. 570687668421
Mål 12 × 14 × 1 mm   ·   125 g

Vis alle

Mere med Rasmus Seebach

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Musik: Mest populære

Vis alle

Flere tilbud: Signerede titler nu udsolgt

Se alt med Rasmus Seebach ( f.eks. CD , DVD , Bog , Partitur og LP )