Rewind, Replay, Rebound - Volbeat - Musik - VERTIGO - 0602577791970 - 2. august 2019
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Rewind, Replay, Rebound

Volbeat

Pris
DKK 119,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 26. jun. - 1. jul.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Findes også som:

Rewind, Replay, Rebound

Den 2. august 2019 er Volbeat tilbage med deres 7. studiealbum.

På det nye album Rewind, Replay, Rebound giver Volbeat os mere af den psykobilly og rock'n'roll, som har vundet dem et gigantisk publikum både herhjemme og internationalt. Men der er også blevet plads til at søge nye kreative veje.

"Hele pointen for os ved stadig at tage i studiet er, at vi mener, vi stadig har meget at bevise. Ikke bare for vores fans, men i højere grad også over for os selv", siger frontmand Michael Poulsen. "Vi kunne ikke lave det her album uden at have alt det med os, vi allerede har lavet i baggagen. Uanset hvor gammelt bandet bliver eller hvor mange albums vi laver, så vil vi altid bevare vores signaturlyd."

Der er ingen danske bands, der har kunnet krydse lige så mange ting af på deres ultimative tjekliste, som Volbeat har formålet gennem deres 18 år sammen. De har varmet op for Metallica, Motörhead og Slipknot. De opnåede i 2014 en Grammy-nominering for Best Metal Performance og har derudover vundet spandevis af priser herhjemme ved Danish Music Awards.

Rewind, Replay, Rebound vender de blikket indad og fokuserer på deres egne personlige historier og deres musikalske ståsted. "Last Day Under The Sun" er inspireret af en bog om Johnny Cash - især historien om overvindelsen af hans voldsomme stof- og alkoholmisbrug, der på et tidspunkt næsten fik bugt med ham. På "When We Were Kids" beskæftiger Volbeat sig med den uskyldighed, naivitet og følelse af udødelighed som kendetegner ungdomsårene, mens "Rewind the Exit" og "Die To Live" handler om jagten på perfektion, og hvordan denne jagt i virkeligheden kan forekomme ekstremt hul.

Rewind, Replay, Rebound er produceret af Jacob Hansen, som Volbeat har arbejdet sammen med i mange år, og det er co-produceret af Rob Caggiano og Michael Poulsen. Albummet er det første album med Kasper Boye ombord på bas.

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Antal discs 1
Udgivet 2. august 2019
EAN/UPC 0602577791970
Udgiver VERTIGO 7779197
Genre Metal
Mål 12 × 14 × 1 mm   ·   81 g

Vis alle

Mere med Volbeat

Andre har også købt

Andet i samme serie

Vis alle

Flere tilbud: Musik: Mest populære

Vis alle

Flere tilbud: CD'er til 119,95

Vis alle

Flere tilbud: CD'er til 119,95 DKK

Vis alle

Flere tilbud: Volbeat

Vis alle

Flere tilbud: Metal og Hard Rock på CD

Se alt med Volbeat ( f.eks. T-shirt , CD , LP , MERCH og Hoodie )