Servant of the Mind - Volbeat - Musik -  - 0602438179145 - 3. december 2021
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Servant of the Mind

Volbeat

Pris
DKK 99,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 26. - 28. jun.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Findes også som:

Servant of the Mind

Ventetiden er endelig forbi - det danske multiplatinsælgende band Volbeat kan præsentere deres 8. studiealbum, Servant Of The Mind, der udkommer den 3. december 2021.

På det kommende album har bandet, der består af Michael Poulsen (guitar/vokal), Jon Larsen (trommer), Rob Caggiano (guitars) og Kaspar Boye Larsen (bas), taget deres signaturlyd; heavy metal, psychobilly og punk 'n' roll et nøk op, mens de også viser Michael Poulsens skarpe evne til at skrive sange og fortælle historier.

"Jeg skrev hele albummet på tre måneder," fortæller Michael Poulsen og fortsætter, "Jeg var en i en god proces derhjemme, jeg havde ligesom udpeget mig selv til at være publikum... Der er en masse Volbeat signatur på det nye album. Hvis du går tilbage til det første album og sammenligner det med, hvor vi er nu, kan du høre, hvordan Volbeat som band har udviklet sin stil, men bevaret signaturlyden."

Michael Poulsen selv har tidligere været ude og omtale albummet som noget af det tungeste bandet har lavet!

I forbindelse med albumannonceringen har bandet også løftet sløret for den nye single "Shotgun Blues". En sang hvor Michael Poulsen udforsker de spøgelsesagtige ting han for nylig oplevede, da han flyttede ind i et nyt hjem: "Hver gang du flytter ind i et hus, tager du døde mennesker med dig," forklarer han. "Der sker mærkelige ting, når jeg flytter ind i et [nyt] hus... det er meget overnaturligt."

Andre sange på albummet væver indviklede og fascinerende fortællinger sammen. "The Sacred Stones" fortæller historien om et jordisk væsen, der har forpligtet sig til den mørke side - han er på mission og taler til mørkere kræfter og faldne engle. "The Devil Rages On" kigger på ideen om, at djævelen tager menneskelig form. Albummets åbner "Temple of Ekur" vender tilbage til de forhistoriske temaer, der også er udforsket på sange som "The Gates of Babylon," mens det episke lukkenummer på albummet, "Lasse's Birgita", udforsker historien om de første heksebrændinger, der fandt sted i Sverige i 1471.

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Antal discs 2
Udgivet 3. december 2021
EAN/UPC 0602438179145
Katalognr. RPBLB003390702.2
Mål 12 × 14 × 1 mm   ·   216 g
Antal tracks 17

Vis alle

Mere med Volbeat

Andre har også købt

Andet i samme serie

Vis alle

Flere tilbud: Volbeat - Servant of the Mind

Vis alle

Flere tilbud: Volbeat

Vis alle

Flere tilbud: CD'er - Julens bestsellere 2021

Vis alle

Flere tilbud: CD'er til 99,95 DKK

Se alt med Volbeat ( f.eks. T-shirt , CD , LP , MERCH og TØJ )