I Don't Live Here Anymore - The War on Drugs - Musik - ATLANTIC - 0075678642050 - 29. oktober 2021
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

I Don't Live Here Anymore

The War on Drugs

Pris
DKK 99,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 3. - 6. jun.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Findes også som:

I Don't Live Here Anymore

Gennem de sidste 15 år har The War On Drugs roligt og sikkert markeret sig som et af dette årtusindes største bands med deres moderne take på klassiske rocktraditioner. De har fjernet grænserne mellem undergrund og mainstream, mellem det indadvendte og det storladne, og lavet mesterlige plader der bygger bro mellem fortiden og nutiden. Og de har aldrig gjort det bedre end de gør på deres 5. studiealbum, I Don't Live Here Anymore - et ualmindeligt rockalbum om en af de mest almindelige (men skræmmende) udfordringer vi som mennesker står overfor: at holde modet oppe når tingene ser sværest ud.

Kun en måned efter at The War On Drugs modtog en Grammy for Best Rock Album ('A Deeper Understanding'), tog bandets kerne - bestående af frontmand Adam Granduciel, bassist Dave Hartley og multi-instrumentalist Anthony LaMarca - til New York for at jamme og frembringe nogle nye demoer. De arbejdede uden for deres sædvanlige roller i live-sammenhæng gennem nogle produktive sessions, som mundede ud i tidlige versioner af nogle af albummets mest umiddelbare sange. De indledende indspilninger blev hurtigt til mange flere, der forløb over en tre år lang periode i syv forskellige studier, inkl. nogle af rockens mest legendariske soniske rum såsom Electric Lady i New York og Sound City i LA. Efterfølgende har bandleder Adam Granduciel brugt utallige timer på at skrælle og ombygge sangene i samarbejde med sin betroede producer/tekniker, Shawn Everett.

The War On Drugs' særlige evne til at forene sirlig detaljerethed med åben iderigdom løfter endnu engang de 10 sange på I Don't Live Here Anymore. Det er et formfuldent værk, som understreger rockens evne til at kanalisere egne følelser ind i sange som vi alle kan dele og elske, men som vi elsker af forskellige årsager!

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Antal discs 1
Udgivet 29. oktober 2021
EAN/UPC 0075678642050
Udgiver ATLANTIC
Genre Rock
Mål 12 × 14 × 1 mm   ·   108 g

Vis alle

Mere med The War on Drugs

Andre har også købt

Andet i samme serie

Vis alle

Flere tilbud: The War On Drugs - I Don't Live Here Anymore

Vis alle

Flere tilbud: CD'er - Julens bestsellere 2021

Vis alle

Flere tilbud: CD'er til 99,95 DKK

Se alt med The War on Drugs ( f.eks. LP , CD og LP/7" )