Raise Your Hand - Mike Andersen - Musik -  - 5707785011652 - 17. september 2021
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Raise Your Hand

Mike Andersen

Pris
DKK 139,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 3. - 5. jun.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Findes også som:

Raise Your Hand

Mike Andersen åbner sit niende album ved at smække hårdt med døren i den selvbiografiske sang, Slamming The Door.

Et humoristisk stik der handler om at være opmærksom på, hvilken person man har lyst til at være, i såvel musikken som i livet, inden man ender med at gå og smække med døren!

"I lang tid kom der kun melankolske sange fra min hånd, om det vi oplever i disse år, indtil det slog mig: Eneste vej til at overleve mentalt i denne tid er, at omfavne det kaos vi er kastet ud i, og stå ved at man til tider er 'messed up'. Kun dér kan vi finde en fælles forløsning!"

Heraf titelsangen, RAISE YOUR HAND! Lyden på på netop titelsangen skiller sig ud fra resten af pladen, og har en mere old-school approach end man har hørt fra Mike Andersen Band i mange år, med kontrabas og hornsektion.

Resten af albummet bevæger sig stilistisk i den hybrid af genrer man efterhånden kender Mike Andersen og hans band for. Et personligt mix af den blues og soul Mike faldt for i en tidlig alder, men uden at være tynget at genre-dogmer, og blandet op med hvad de finder inspirerende af musik fra den tid vi lever i.

44 årige Mike Andersen tager os med disse ti nye originale sange igennem historier, som afspejler sider af det at være en mand, som er nået godt halvvejs.

Lige fra historien om et menneske som er så slidt af at kæmpe med livet, at han frygter ikke at kunne rejse sig, hvis han falder endnu engang; til en sang om de dage hvor energien buldrer så intenst igennem kroppen at selv den dårlige danser pludselig fører sig frem på dansegulvet som havde han aldrig lavet andet. Fra det paradoksale i en kaffe aftale ved midnatstid; over en beskrivelse af de øjeblikke, hvor det lykkes at slippe bekymringernes jerngreb og man føler sig fuldstændig fri; til en 'murder-ballad' om en mand der fantaserer om at tømme et haglgevær i kroppen på manden hans elskede bedrog ham med.

Mike Andersens karakteristiske vokal, intense guitarstil, og ikke mindst det fantastiske band han har spillet utallige turnéer med i ind og udland, har gennem ti år bevæget sig ind i en form for symbiose hvor tingene ofte giver sig selv.

For at fange denne umiddelbarhed og autencitet er albummet er optaget 'live i studiet' ned på analog bånd.

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Antal discs 1
Udgivet 17. september 2021
EAN/UPC 5707785011652
Genre Blues
Mål 150 g   (Estimeret vægt)

Vis alle

Mere med Mike Andersen

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Mike Andersen - Raise Your Hand

Vis alle

Flere tilbud: Signerede titler nu udsolgt

Vis alle

Flere tilbud: CD'er - Julens bestsellere 2021

Se alt med Mike Andersen ( f.eks. CD og LP )