Vi Fik Mere End Vi Kom For - Søren Huss - Musik - Universal Music Denmark - 0602465113600 - 5. april 2024
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Vi Fik Mere End Vi Kom For

Søren Huss

Pris
DKK 149,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 23. - 26. apr.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Findes også som:

Vi Fik Mere End Vi Kom For

SIGNERET UDGAVE UDSOLGT PR. 8. APRIL KL. 9

Ingenting. Det var egentlig sådan det startede. Da Søren Huss under en koncert i Fredericia i 2019 pludselig opdagede, at han absolut ingenting følte. Han var helt tom. Det havde han aldrig prøvet før. Og da slet ikke på en scene. Nå, men det er nok bare udmattelse, var det første ræsonnement. Som altid efter en intens kunstnerisk periode trængte han nok bare til en dvaleperiode, hvor han kunne samle kræfter. Denne gang dukkede han bare aldrig op til overfladen igen, men gik konstant rundt med en eller anden udefinerlig knude i maven og var samtidig totalt afkræftet. Der gik faktisk det meste af et år, før omgivelserne formåede at trænge igennem med det grundlæggende, simple budskab: Udefra set har du en fremragende karriere, en dejlig kæreste og søde børn. Alt spiller, så hvis du ikke har det godt, er der noget galt. Søren endte med at tage en onlinetest for depression, og slog ud på nærmest samtlige parametre. Dagen efter kontaktede han sin læge og blev øjeblikkeligt diagnosticeret (og medicineret) med depression. Alt blev lagt ned. Søren måtte kapitulere fuldstændig. Forude ventede den langsomme genopbygning.

Det er (sammen med en verdensomspændende pandemi) selvfølgelig den helt konkrete årsag til, at der er gået fire et halvt år siden vi sidst hørte nyt fra Søren Huss – det længste spænd mellem to Huss-album indtil videre. Men det skal vi med hans egne ord måske ikke være så kede af – så er der bedre tid til at grave de gode sange frem.

5. april er Søren Huss derfor endelig klar med nyt album. Titlen er ”Vi Fik Mere End Vi Kom for” og er indspillet i Farvemøllen i København af Mads Mølgaard Helbæk med Christian Afel Refer, og er produceret af Christian Balvig og Søren Huss

Musikere på pladen er: Jesper Elnegaard (Trommer og percussion),Morten Jørgensen (Bas), Lars Skjærbæk (Guitar), Christian Balvig (Synth og klaver),Marie Christiansen (vokal),Susanne Wium Hallstrøm (Vokal),Cæcilie Balling (Violin), Louise Gorm(Violin), Josefine Hansen (Bratch),Ida Nørby (cello)

Mixet af Thomas Alstrup undtagen ”Sensommerdrøm” som er mixet af Mads Mølgaard Helbæk og mastering af Emil Thomsen.

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Antal discs 1
Udgivet 5. april 2024
EAN/UPC 0602465113600
Udgiver Universal Music Denmark
Genre Singer-songwriter
Mål 10 × 125 × 145 mm   ·   100 g

Vis alle

Mere med Søren Huss

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Søren Huss | Vi Fik Mere End Vi Kom For

Vis alle

Flere tilbud: Nye CD'er og kommende CD udgivelser

Vis alle

Flere tilbud: Bedstsælgende musik på CD

Vis alle

Flere tilbud: Årets Julegaveideer | CD

Vis alle

Flere tilbud: Mest Populære CD'er

Vis alle

Flere tilbud: Signerede titler nu udsolgt

Se alt med Søren Huss ( f.eks. LP , CD og Hardcover bog )