Sange til Natten - Poul Krebs - Musik -  - 0602445323784 - 4. februar 2022
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Sange til Natten

Poul Krebs

Pris
DKK 139,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 3. - 8. maj.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Findes også som:

Sange til Natten

Sange til Natten er Poul Krebs' nye album, der udkommer 4. februar 2022. Poul Krebs præsenterer albummet selv med følgende ord:

Sange til Natten er 10 sange skrevet på nedlukning og oplukning - på drømme og på længsel og på søvnløse nætter på hotelværelser og søvnige nætter på vejene. En lille hyldest til natten og nattens folk og måske i bedste fald et mikroplaster på såret efter at al ordentlig natradio er blevet væk.

Nogen gange kommer sangene bare kravlende ind på een der midt på natten, som "Det blir godt igen" gjorde det som den første sang skrevet i et naivt opråb til mig selv efter flere dages stirren ind i en væg. Eller som "Hun drømmer baglæns" gjorde det indtil den stoppede brat og lod mig ligge der, indtil min gode kollega Peter Sommer hjalp den lige derhen hvor den skulle, og hvor jeg ikke synes at jeg har været før. Og det var i det hele taget mantraet for de sange, en aftale indgået med producer Lars Skjærbæk, mig selv og mit lille hold: "La os prøve at ta de sange steder hen, hvor de ikke har været før!"

Den næste sang der blev fanget ind var "Copilot" der om nogen er beviset på at nogle sange kun kan skrives på egne erfaringer, og alle os der ser vores børn blive lidt for voksne lidt for hurtigt, vil kunne mærke den sang, og sange skal kunne mærkes, de skal ikke bare høres eller synges - de skal mærkes. Og jeg mærkede i den grad længslen efter at komme ud hvor jeg ku længes hjem, efter de første måneders nedlukningen, og ud af netop den længsel kravlede "La lyset være tændt". De færreste af os havde vel nogensinde prøvet at gå så meget op ad hinanden, hvis vi var heldige nok at ha en at gå op ad, som i de måneder, og i netop den følelse trængte sangen "Spindelvæv" sig ind, også med go hjælp fra Peter, der om nogen kan gi sætninger spænding, og få os til at stoppe op og undres uden at snuble over ordene. "I ly af mine tanker" er også fuld af undren, og det er netop der i ly af tankerne, at verden verden kryber forbi, mens nogen af os kæmper med en enkelt linje der er nogensinde mening i!

I de sidste år, hvor jeg har været så heldig at bo tæt ved havet, har jeg brugt det hav som udsyn og som et fast holdepunkt, og mærket vigtigheden af ikke at være omringet og at ha en horisont at vågne op til. Og jeg ved ikke hvor mange aftener jeg har stået der og set "Månen over bugten" - bare stået der alene med alle jollerne på stranden og fået tingene til at hænge sammen, og i mange ture til Lars' studie på Gl Kongevej i Kbh, er "Vinterby" blevet til i små bidder, fordi vi som det koldblodede folk vi er, altid vil trænge så langsomt og inderligt til at se liv på stolene udenfor cafeerne igen. Jeg ved ikke om jeg altid har gjort det, men med årene har lært at holde af natten som en ven, og både "Når kun natten er tilbage" og "Lytter til natten" er klare beviser på det.

"Jeg lytter til natten, når intet andet er til at forstå. Jeg lytter til havet og den jord vi træder på"

"Jeg slukker for Nyheder og kalkuleret diskussion. Jeg tænder et lys for den næste generation.
Jeg ber om undskyld og at verden vågner op, og grådighed får nok
Jeg lytter til natten, når den stille hvisker Kom
Jeg lytter til natten, når den ber om en sidste sang!"

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Antal discs 1
Udgivet 4. februar 2022
EAN/UPC 0602445323784
Katalognr. 060244532378
Genre Pop     Dansk Pop
Mål 10 × 125 × 145 mm   ·   200 g

Vis alle

Mere med Poul Krebs

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Poul Krebs - Sange til natten

Vis alle

Flere tilbud: Signerede titler nu udsolgt

Se alt med Poul Krebs ( f.eks. CD , LP , DVD/CD , DVD og Hæftet bog )