Kosmos - Bremer / McCoy - Musik - BREMER/MCCOY MUSIC - 0680899010115 - 6. september 2024
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Kosmos

Bremer / McCoy

Pris
DKK 249,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 6. sep.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Findes også som:

Kosmos

Mod alle odds har Bremer/McCoy skabt deres eget lavmælte kosmos i en larmende tid. Og netop 'Kosmos' er titlen på duoens sjette album. Her forsøger de at videregive et verdensbillede funderet i dyb samhørighed og frihedsfølelse. Råstoffet er numre, som har ulmet i 15 år. Og numre, som i et intenst øjeblik opstod på 15 minutter.

'Kosmos' bliver efterkommeren af duoens fænomenale album ‘Natten’ (2021). Afsættet for 'Kosmos' var at bringe følelserne fra koncerterne ned på plade. Derfor stillede de til den oprindelige studiesession op, som skulle de spille koncert, og derfra gik de i gang med at improvisere. Vel at mærke improvisation på deres måde: Hvor man ikke improviserer soli, men sange. Hvor man ikke lirer af, men finder ned i en historie. Hvilken historie ved de ikke, når de går i gang, men de finder ud af det sammen.

”Vi er meget floworienterede. Man skal passe på med at forsøge at presse for meget ind i musikken og have en plan med, hvad man vil. Først når man fjerner alt ego, er der plads til det, der skal ske. Hvis man som musiker tænker: ’Nu skal det og det ske,’ stiller man sig uden for musikken. Vi vil gerne spille, som om vi blot lytter til, at musikken opstår. Det er den ultimative frihed,” siger Jonathan Bremer.

'Kosmos' er et statement uden udråbstegn eller store skrifttyper. Det er to danske musikeres forsøg på at fange den verden, de står for - og som de gerne vil dele med andre. Albummet repræsenterer et verdensbillede, og i Bremer/McCoys kosmos kan vi møde hinanden uden ord.

Medie Musik     VINYL     LP   (Vinyl)
Antal plader 1
Udkommer 6. september 2024
EAN/UPC 0680899010115
Udgiver BREMER/MCCOY MUSIC
Genre Jazz
Mål 300 g   (Estimeret vægt)

Vis alle

Mere med Bremer / McCoy

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Vinyl - Nye LP'er og kommende vinyludgivelser

Vis alle

Flere tilbud: Jazz på vinyl

Vis alle

Flere tilbud: Jazz Vinyl

Vis alle

Flere tilbud: Bedstsælgende vinyl

Se alt med Bremer / McCoy ( f.eks. LP og CD )