Lives Outgrown - Beth Gibbons - Musik -  - 0887828028771 - 17. maj 2024
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Lives Outgrown Deluxe Incl. Art Print edition

Beth Gibbons

Lives Outgrown Deluxe Incl. Art Print edition

Beth Gibbons fra Portishead annoncerer sit første soloalbum, "Lives Outgrown", bestående af 10 smukke nye sange indspillet over en periode på 10 år. Albummet er produceret af James Ford (Arctic Monkeys, Depeche Mode, The Last Dinner Party) og Beth Gibbons selv, med yderligere produktion fra Lee Harris (Talk Talk).

"Lives Outgrown" er, uden sammenligning, Beths mest personlige værk til dato, et resultat af en periode af længerevarende refleksioner og forandringer, og ”lots of goodbyes,” med Beth Gibbons egne ord – afsked med familie, med venner og endda med sit tidligere jeg. Det er sange fra midtens af hendes liv, hvor det at kigge fremad ikke længere betyder det samme som det engang gjorde, og hvor det at kigge tilbage har et mere umiddelbart og skarpere fokus. Albummets sange berører også emner som moderskab, angst og overgangsalderen (hvilket Beth beskriver som en massiv nedgang, der rammer hårdt), samt den uundgåelige dødelighed. Men det er også et album om at have fundet et nyt formål og fornyet håb.

Det er ikke første gang, at Beth Gibbons har bevæget sig uden for Portisheads rammer. I 2002 lavede hun i samarbejde med Rustin Man et af dét års bedste albums med "Out Of Season", og i 2019 indgik hun et succesfuldt samarbejde med den polske dirigent og filmmusik-komponist, Krzysztof Penderecki, om en dyster version af Góreckis 3. symfoni, "Symphony of Sorrowful Songs".


Heavyweight 180g Black Vinyl Incl. 12 Page "Scrapbook" Booklet + 4 page booklet + Bonus Art Print

Medie Musik     VINYL     LP   (Vinyl)
Antal plader 1
Udgivet 17. maj 2024
EAN/UPC 0887828028771
Katalognr. WIGLP287XX
Genre Singer-songwriter
Mål 300 g   (Estimeret vægt)

Vis alle

Mere med Beth Gibbons

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Beth Gibbons | Lives Outgrown