Lydsyn - Lydsyn - Musik - Bad Afro - 4059251515319 - 23. september 2022

Lydsyn

Lydsyn

Pris
kr. 159,96
Forventes klar til forsendelse 14. - 18. okt.

Vores kunder siger:


Lydsyn

Danmarks ukronede syrerock-konge Uffe Lorenzen har samlet sig en god, gammeldags rock-trio under navnet Lydsyn, som ud over ham selv inkluderer musikerens gamle venner Palle Demant på bas og Jens Eyde på trommer. Bandet blev oprindeligt dannet pga. covid 19 kedsomhed, og for at Uffe Lorenzen havde et backingband, der kunne spille sangene fra hans seneste tre soloalbums live. Selv om flere turnéer blev aflyst og udsat, blev bandet ved med at øve, og de endte med at lave deres eget materiale, der er skåret helt ind til benet, så der kun er guitar, bas, trommer og én vokal tilbage.

Siden udgivelsen af det seneste Baby Woodrose album, Freedom fra 2016, har Uffe Lorenzen udgivet tre soloalbums, og det er ret tydeligt, at han har savnet at trykke fuzz-pedalen i bund. Den slags mangler bestemt ikke på Lydsyns første album, der indeholder 8 sange skrevet af Uffe Lorenzen samt et cover af Hymne Til Kroppen, der oprindeligt blev udgivet af Aarhus-gruppen Splask i 1972. Det vil ikke være helt ved siden af at beskrive Lydsyn som Baby Woodrose på dansk, men det er mere hardrock og mindre psykedelisk tråd.

Lydsyn udgiver deres selv-betitlede debutalbum på vinyl/streaming den 23. september på Bad Afro Records, der er indspillet, mixet og mastereret af Flemming Rasmussen (Metallica, Sort Sol og meget andet) i det berømte Sweet Silence studie i København.

Medie Musik     VINYL     LP   (LP VINYL)
Udgivet 23. september 2022
EAN/UPC 4059251515319
Udgiver Bad Afro AFROLP060
Mål 300 g   (Estimeret vægt)

Hvis du kan lide Lydsyn, så måske...

Vis alle

Flere tilbud: Vinyl - Nye LP'er og kommende vinyludgivelser

Vis alle

Flere tilbud: Bedstsælgende vinyl

Vis alle

Flere tilbud: Mest populære - Vinyl & LP'er