Over Tage - Svaneborg Kardyb - Musik - Gondwana - 5050580782716 - 4. november 2022
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Over Tage

Svaneborg Kardyb

Pris
DKK 149,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 6. - 10. jun.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Findes også som:

Over Tage

Svaneborg Kardyb signer med Gondwana Records og præsenterer fængslende tredje album Over Tage.

Svaneborg Kardyb er Nikolaj Svaneborg (Wurlitzer, Juno, klaver) og Jonas Kardyb (trommer, percussion) - en multiprisvindende duo, der har vundet to "grammy'er" ved Danish Music Awards Jazz 2019: "Årets nye kunstner" og "Årets komponist".

Med udgangspunkt i dansk folkemusik og skandinavisk jazzinspiration, herunder Nils Frahm, Esbjörn Svennson og Jan Johanssons skelsættende indspilning Jazz På Svenska, er deres musik en udsøgt og glædelig blanding af smukke melodier, delikat minimalisme, iørefaldende grooves, subtile electronica-vibes, nordiske atmosfærer og organisk samspil, alt sammen drevet af glæden ved at spille sammen.

"Vi startede de tidligste morgener med den sorteste kaffe, nogle gange endda uden at snakke, bare med musikken som drivkraft. Vi følte en sammenhæng mellem vores personlige spillestil og kompositionerne opstod som ud af ingenting. Stemningen fra disse tidlige sessioner er stadig rygraden i vores lille band".

Svaneborg Kardyb kommer fra Aalborg, i Jylland, i det nordlige Danmark, hvor de mødtes første gang i 2013 og diskuterede muligheden for at skabe en duo over sene aftensamtaler. Der gik seks år, hvor de begge udforskede andre projekter, før de til sidst indfriede ideen om at lave musik sammen. Ligesom deres nye label-kammerater, Vega Trails, er Svaneborg Kardyb en duo, et format der giver dem en masse plads atudfylde - eller lade stå tomt.

"Vi nyder den enkelthed og fokus, det giver til samspillet. Vi kommer fra vidt forskellige musikalske baggrunde; Nikolaj fra skandinavisk jazz, og Jonas fra Roots, blues og folk, så musikken er en sum af vores personlige bidrag og trives ikke med at være andet end det. Det er helt unikt for os at have denne fælles musikalske tunge og dette venskab."

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Antal discs 1
Udgivet 4. november 2022
EAN/UPC 5050580782716
Udgiver Gondwana GONDCD057
Genre Jazz
Mål 121 × 142 × 6 mm   ·   108 g
Antal tracks 10

Vis alle

Mere med Svaneborg Kardyb

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Svaneborg Kardyb - Over Tage

Vis alle

Flere tilbud: Jazz på CD

Vis alle

Flere tilbud: Årets bedste albums 2022

Se alt med Svaneborg Kardyb ( f.eks. LP , CD og 12" )