Glasgow Eyes - The Jesus and Mary Chain - Musik - Fuzz Club - 5060978392953 - 22. marts 2024
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Glasgow Eyes

The Jesus and Mary Chain

Pris
DKK 119,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 24. - 26. jun.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Findes også som:

Glasgow Eyes

The Jesus And Mary Chain fejrer deres 40-års jubilæum med udgivelsen af et nyt album, 'Glasgow Eyes', indspillet i Mogwais Castle of Doom-studie i Glasgow. Det var også her, Jim og William Reid skabte deres tidligere succesalbum, 'Damage and Joy' (2017), som opnåede deres højeste hitlisteplacering i over to årtier. Det seneste album viser den fortsatte udvikling af et af Storbritanniens mest indflydelsesrige bands. Det er en levende fusion af melodi, feedback og kontrolleret kaos, som nu er mere tydeligt influeret af deres beundring for bands som Suicide og Kraftwerk, samt en nyfunden respekt for jazzens ustrukturerede natur.

Selvom jazzindflydelser bestemt har formet dele af 'Glasgow Eyes', forbliver albummet tro mod The Jesus and Mary Chains karakteristiske stil. Processen i studiet var spontan og intuitiv, ligesom den var tilbage i 1984. De gik ind med et sæt sange og lod den kreative proces udfolde sig naturligt, styret af en følelse af musikalsk telepati mellem brødrene, beslægtet med den forbindelse, man finder hos tvillingesøskende, der intuitivt kan fuldende hinandens tanker.

'Glasgow Eyes' er mere end bare en fortsættelse af The Jesus and Mary Chains arv; det er også et værk, der peger tilbage til deres oprindelse. Siden deres eksplosive debut med 'Psychocandy' og det ikoniske nummer 'Just Like Honey' har Reid-brødrene navigeret deres karriere som konstante outsidere, der opnåede succes på deres helt egne præmisser.

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Antal discs 1
Udgivet 22. marts 2024
EAN/UPC 5060978392953
Udgiver Fuzz Club FC226CD
Genre Rock / Alternative
Mål 122 × 140 × 8 mm   ·   108 g

Vis alle

Mere med The Jesus and Mary Chain

Andre har også købt

Andet i samme serie

Vis alle

Flere tilbud: The Jesus and Mary Chain | Glasgow Eyes

Vis alle

Flere tilbud: Bedstsælgende musik på CD

Vis alle

Flere tilbud: Årets Julegaveideer | CD

Vis alle

Flere tilbud: CD'er til 119,95 DKK

Vis alle

Flere tilbud: CD'er til 119,95