Second Time Around - Mike Tramp - Musik - TAR - 5700907267982 - 1. maj 2020

Second Time Around

Mike Tramp

Pris
DKK 139,95
Forventes klar til forsendelse 6. - 8. jun.

Findes også som:

Second Time Around

Den 1. maj starter foråret for alvor med udgivelsen af Second Time Around, det nye album fra den danske rock-legende MIKE TRAMP, og selvom den tidligere White Lion og Freak of Nature-frontmand ikke har været nærig med udgivelser i sit eget navn, er denne gang noget helt særligt for ham.

"Jeg kan ikke huske, hvor mange mange gange jeg efterhånden er blevet spurgt. Hvis jeg kunne gøre det hele om igen, hvad ville jeg så ændre? Det er et vanskeligt spørgsmål for de fleste og for en kunstner undertiden et helt urimeligt", siger han. "Hvad fanden vidste jeg egentlig, da jeg gik ind i indspilningsstudiet første gang i 1976 for at optage mit første album? Svaret er intet, og jeg kan ærligt indrømme, at det ikke rigtigt ændrede sig over de næste 10-20 år. Med hvert album, jeg indspillede, eller hver turné, jeg færdiggjorde, kom jeg altid hjem med så meget mere viden, end da jeg startede den - og ønskede altid, at jeg havde vidst det hele fra begyndelsen."

"Jeg er stolt af de her sange. De er, som mine andre albums, en 100 % repræsentation af hvem Mike Tramp er. Hvis aliens kom ned på jorden og tilfældigvis hørte "Second Time Around" som det første Mike Tramp-album, ville jeg være virkelig stolt og sikker på, at alt mit DNA ville være til stede i dette album."

Second Time Around indeholder ti sange (inklusive den første single "The Road"). Ordene og musikken er skrevet af Mike Tramp, og albummet er produceret af Søren Andersen & Mike Tramp. Mixet er udført af Peter Mannson, Mir Studio, Stockholm, Sverige. Mastering af Henrik West i Medley Studio i København. Albummet er indspillet i Medley Studios, København.

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Udgivet 1. maj 2020
EAN/UPC 5700907267982
Udgiver TAR
Mål 12 × 14 × 1 mm   ·   100 g

Vis alle

Mere med Mike Tramp

Andre har også købt

Andet i samme serie

Vis alle

Flere tilbud: Mike Tramp - Second Time Around

Se alt med Mike Tramp ( f.eks. CD , LP , TØJ , T-shirt og CD/DVD )