Mand Af En Tid - Mike Tramp - Musik - Target Records - 5700907272276 - 15. marts 2024
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Mand Af En Tid

Mike Tramp

Pris
DKK 129,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 4. - 6. jun.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Findes også som:

Mand Af En Tid

Mike Tramp er formodentlig den eneste nogensinde, der på ét og samme album har sunget om Jolly Cola, Beatles, surkål og karate. Det skete på ”For første gang”, der udkom i 2022 og var Mike Tramps første album nogensinde på dansk.

Med ”Mand af en tid” gør han det igen. Denne gang handler sangene om alt fra Andy Warhols femten minutters berømmelse til Ingrid og Lillebror, Muhammad Ali, Ole Olsen og stegt and. Igen foregår det på dansk.

Dermed viser Mike Tramp, at det ikke var for sjov, da han efter mere end 45 år på engelsk til overraskelse for de fleste udgav en plade på sit modersmål. De danske sange er en måde at fortælle nogle af de historier og dele de erfaringer, som er samlet sammen igennem livet.

”Mange af dem, jeg møder til mine koncerter, har fulgt mig altid, og vi er nærmest blevet voksne sammen. Jeg kan mærke, at det betyder noget helt særligt for dem, at jeg pludselig synger på dansk. De kan genkende sig selv i historierne og sangene, fordi jeg synger om noget, der betyder noget for mig selv. Jeg er en voksen mand, der har prøvet lidt af hvert, men jeg er her endnu og har ikke brug for at løbe efter den nyeste trend. Jeg ved, hvem jeg er og står ved det. Derfor kunne pladen ikke hedde andet end ”Mand af en tid”.”

Mike Tramps karriere er længere og mere farverig end de flestes. Han har været landets største teenageidol, lavet disko i Tyskland og været MTV-stjerne i USA. Med ”Mand af en tid” gør han boet op, og som han konstaterer i et af pladens numre: ”Jeg har valgt min vej og vejen gav mig svar / jeg kom som jeg var”. Eller som han beskriver sig selv i en anden sang: ”Stivnakket, stædig og retro, men egentlig okay”.

”Tidligere har jeg altid skrevet sange, som skulle passe til et band. Derfor har der været mange ting, som jeg bare ikke kunne, fordi jeg skulle leve op til et bestemt image eller en særlig lyd. Med de danske sange går jeg hen, hvor sangene kræver det. Er det en stor ballade, jamen så er den med strygere. Hvis det er en sang om de gamle natværtshuse på Vesterbro, så skal den selvfølgelig også lyde sådan. Jeg er vokset op med albums, hvor sange godt kunne lyde forskelligt. Sådan et album er ”Mand af en tid”.”

På ”Mand af en tid” betyder det, at der både er blevet plads til de rene rocknumre som albummets titelsang og ”Storm og stille”, den store opbrudssang ”Indeni”, rocksalmen ”Altid farvel” og ikke mindst erindringsglimtene i ”Ham vi vil være” og i ”Nat på Libelle”, der er en sang om Mike Tramps afdøde mor.

Som det var tilfældet med ”For første gang”, er alle sangene på ”Mand af en tid” skrevet sammen med Lars Daneskov, og pladen er produceret af Mike Tramp selv sammen med Søren Andersen. På pladen medvirker i øvrigt Søren Skov, Claus Langeskov, Kenni Andy, Emily Garriock Langeskov og Jørgen Thorup.

Albummet ”Mand af en tid” udkommer den 15. marts 2024 og følges op af en turné rundt i hele landet.

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Antal discs 1
Udgivet 15. marts 2024
EAN/UPC 5700907272276
Udgiver Target Records
Genre Rock
Mål 150 g   (Estimeret vægt)

Vis alle

Mere med Mike Tramp

Andre har også købt

Vis alle

Flere tilbud: Nye udgivelser fra Target Records

Vis alle

Flere tilbud: Mike Tramp | Mand af en tid

Vis alle

Flere tilbud: Bedstsælgende musik på CD

Vis alle

Flere tilbud: Årets Julegaveideer | CD

Vis alle

Flere tilbud: Mest Populære CD'er

Se alt med Mike Tramp ( f.eks. CD , LP , TØJ , VINYL og T-shirt )